Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okb ve Anksiyete askerlikten muafiyet getirir mi?

Myhres

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
8 yıldır muayene oluyorum.17 farklı ilaç denediler.Tecilim bitti, muayene sürecim var.Sağlık Kurulu’na yönlendirildim.Erteleme mi gelir ?

OKB tanısı ile halen tedaviniz devam ediyorsa;önce ertleme sonrasında muafiyettir.

8 yıl uzun bir süre,tedavi geçmişinize dair OKB tanılı epkriz raprunuz varsa direkt muafiyet verilebilir.
Myhres

Sizinle daha önce konuştuk sanırım,

Duygu durum,manik depresif, iki uçlu mizac boz ....güncel ismiyle bipolar boz.

Güncel tanı Duygu durum bozukluğu ise...hava değişimi tekrarlanır sonrası muafiyettir.
Anonim_1

Son 2 senedir Okb yazdılar.Muayenede direkt muafiyet verilmiyor dedi doktor.Çok canım sıkkın abi

Myhres
Maalesef bazı prosedürler var, çok ciddi durumlar dışında süreç bu şekilde işliyor.canını sıkacak bir durum yok biraz sabır.

Pazartesi gidecem ama büyük ihtimal erteleme verecekler

Hocam peki bu sene ilk erteleme verirseler, seneye muafiyet mi olur yoksa yine erteleme mi verilir ?

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

OğuzHan112
Hocam 1 yıl erteleme verildi.Seneye yine mi erteleme olur yoksa muafiyet mi alırım ?
Birde bu halimle engelli raporu alabilir miyim ?

Myhres
Aynı şartları sağlarsanız Seneye muafiyet alırsınız.

Son düzenleme:
OğuzHan112

Hocam psikolojiden hiç mi gelmez ? Hem okb var hem anksiyete.Kiloluk hiç durumum olmadı.

OKB tedavi edilse de psikiyatride inatcı olarak bilinir.

OKB kısmen düzelen %40
Anksiyete bozukluğu %25

Büyük ihtimal OKB üzerinden değerlendirilirsin.

Myhres

Son düzenleme:
@Myhres

Arkadaşlar rica ediyorum özelden soru sormayın.

Yatış önerilmişse yapmalıydın.. yatmadın diye de başına bela olacak bir durum yok,

Yatış önerildi yatmadı notunu düşmeleri belki kısmen biraz uğraştırır seni..sonuç olarak biraz uğraşmış olsan da elverişsiz raporu vereceklerdir.

@OğuzHan112,

Özelden yazdığım için kusura bakmayın.
Acemilikleri yüzünden güvenip yatışı kabul etmedim.Cevabın için teşekkür ederim.

Üst Alt