Merhaba arkadaşlar, bipolar rahatsızlığım ve psikiyatriden %40 engelli raporum var. 2023 yılında engelli öğretmen atamalarında engelli öğretmen olarak atandım.Rehber öğretmeniyim.Çok içine kapanık ve sessiz biriyim.Görevimi yapamıyorum.Sürekli yalnızlığı tercih eden biriyim ve insanlardan kaçıyorum.Bu sorunumu yıllardır çözmek istiyorum ama çözemiyorum.Okulda sabahtan akşama kadar odamda boş boş oturuyorum.Hiç bir işe yaradığımı düşünmüyorum.Şube müdürümüz ve okul müdürümüz ise sağolsunlar bana tolerans gösteriyorlar.Öğretmenliğe devam et, yaparsın diyorlar.Ben yapabileceğim bir memurluğa geçmek istediğimi çok kez onlara söyledim.En azından kasımı bekle adaylığın kalksın diyorlar.Geri hizmete geçiş dilekçemi almadılar.Ben de onlardan gizle il milli eğtim müdürlüğüne geri hizmete geçmek için dilekçe verdim.Onlarsa öğretmenlik yapamayacağıma dair sağlık raporu istedi.Doktor da biz sana 8 ay önce öğretmenlik yapabilir raporu verdik, şimdi aksine rapor verirsem kendimle çelişmiş olurum, bakanlık benim hakkımda soruşturma başlatabilir dedi.Bu durumda ne yapabilirim bilgisi olan varsa yol gösterebilir mi?