Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen adayları arkadaşlar lütfen buraya

kolibandi9

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
öğretmenlik için başvuru yapan arkadaşlar lütfen branşlarımızı ve il tercihlerimizi yazalım ki hangi ile hangi branştan kaç öğretmen başvuracak bilelim ona göre kendimizi ayarlayalım lütfen
fizik
ankara, muğla, izmir, antalya, balıkesir

şimdiden herkese4 başarılar hayırlı olsun

Sınıf Öğretmeni

Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Nevşehir, Yozgat

Allah yardımcımız olsun..

Engelli öğretmen adaylrı, biz de bu başlığa toplanalım..

Öğretmen adayı arkadaşlar benim merk arettiğim konu acaba bizim sınavlarımız da memur adayları gibi 50 soru mu olacak yoksa daha farklı bir uygulama olabilir mi? Çünkü 50 soru olursa Eğitim bilimlerine çok az yer kalacak. Sizler hangi konuları çalışıyorsunuz paylaşalım burdan.

öğretmen adayıyım %85 in üzerinde engelim var (nistagmus) aslında şuanda devlet okulunda ücretli çalışıyorum fakat doktor çalışabilir onayını vemediği gibi aşağılayarak üniversite bitirmemin mümkün olmadığını söyledi nasıl rapor alabilir ve nasıl doktoru aşağıladığı için şikayet edebilirim lütfen yardım

arkadaşlar bizim sınavda 50 soru olacak ne soracaklar eğitimden muamma bence sınava girince görmüş olacağız çünkü böyle bir sınav ilk defa yapılacak öğretmenler için

bende özel eğitim öğretmenliği için başvuracam

sınıf öğretmenliği
daha başvurumu yapmadım ama niğde ve çevresini tercih edeceğim öncelikle. herkese başarılar..

resim-iş öğretrmenliği ilk tercihim denizli

arkadaşlar benim raporum 1999 yılında alınma ve çalışabilir kutucuğunda ÇALIŞABİLİR ve SÜREKLİ yazıyor.
Sizce başvuruda kabul edilir mi?

raporumu calısablr ibares belirtilmemiş die yeniletmek istemiştim yeni kurallara gore 38de kaldım basvuramıorum:(
bnce 10 soru kadar egitim bilimleri cıkar okadar.
gostermelk işte..

gireceklere basarılar:(

almanca ögretmenlıgı

ankara ilk tecihim --- eskisehir --aydın-- çanakkale ve erzincan

bu arada 10 soru gelecek egitimden sanırım

resim-iş öğretmenliği.
hayırlısı ne ise herkes için o olsun. meb in sitesinde yapılan sınavlar var. onları sormazlar ama ona benzer soracaklardır.

2002 ksü tarih tercihlerim k.maraş bursa kocaeli bilecik ısparta hadi hayırlısı bakalım

memurlar nette bugün itibariyle 20 kişi acaba burada kaç lişiyiz

arkadaşlar lütfen duyarlı oalaım ve terchlerimizide yazalım
ona göre kendimizi hazırlayalım

Fen bilgisi Öğretmenliği
İstanbul ve çevresi......

hazır giyim öğretmenliği..kocaeli,istanbul,yozgat,sinop,yalova..merak ettiğim soru stillerii cidden nelere çalışmamız lazım şimdiden başlamaşıyızki kimse acıkta kalmasın bilgimiz paylaşalım...herkes için hayırlısı olur inşallh.

resim öğretmenliği
ŞANLIURFA GAZİANTEP KAHRAMANMARAŞ OSMANİYE HATAY

tanıdık öğretmen adyalarını da yazalım

hakan sivas cumhuriyet ünv. kimya tercihleri k.maraş adana antalya kayseri bursa

arkadaslar başvuruda mutlaka not ortalamanızı belgeleyin ben geri döndüm bugün:)

Ben telefonla transkript lazımmı diye sormuştum, hayır demişlerdi. Hemüz gitmedim, zaten kararsızım sınava girip girmemekte.

burda yaznlar memurlar net forum engelli memurlar adresıne de bolumunuuz tercıh ıllerınızı yazın bılgımız olsun

erkan neden öyle düsünüyorsun ki boşunamı okuduk bu son fırsatımız olabilir :(

HEXE06;
kamuda işçi olarak çalışıyorum, daha önce 3 yıl ücretli öğretmenlik yaptım, parası güzel öğretmenliğin ama çok yorucu, müfettişi, çocukları, velileri performans proje ödevleri vs... çok yorucu, şu anki işimse çok rahat ve masabaşı, ama öğretmenliğe göre de maaşı az. Ne yapsam bilmiyorum, ama memuriyetle aynı sayılır. Memuriyet istemiyorum çünkü işim aşağı yukarı aynı sayılıyor ama öğretmenlik düşündürücü. Ayrıca öğretmenlik kkesin olmasa bu işimi de kaybetmek istemiyorum...

erkan sınava girmekle birsey kaybetmezsin bence ?? haksızmıyım... hem öğretmenlık kutsaldır hem tecrübende var bak bence bu işinden dahada çok haz alacaksın tabi yindede senin seçimin ...

erkan, transkrip istiyorlar mı diye sormuşsun ya. evet istiyorlar. hatta forokopisini alıyorlar. sınava da bence girmelisin. müfettişin hükmü kalmadı artık. tabii yine senin bileceğin şey

sınava gireceğim arkadaşlar, 160 TL verip boşuna rapor almadım, ama eski müdür ve işimi çok özleyeceğim. Sanki kazanmış gibi konuştum :)

erkan kazanacaksın sana güvenıyorum :)))

bu arada arkadaslar bugun kaydımı yaptırdım ankarada basvuru sayısı 50 :) güzel bi haber dimi:)

Üst Alt