Dün kızımın üniversitedeki hocalarından birisi sınıftaki öğrencilerden birisine, başka bir sınıfta çektirdiği bir fotoğrafı uzatıyor ve bak şu öğrenci de Of’luymuş diyor. Of’lu öğrenciyi merak eden bizim kız hani hangisi, ben de görebilir miyim diye atlıyor. Of’lu öğrencinin fotoğrafını ona da gösteriyor hocası. Bizimki, ön sırada ayakta dikilen iri yarı Of’ luyu görünce, iyi de hocam, bunun neresi Of’lu, bu fotoğrafı Of olmadan önce mi çektirmiş diye soruyor. Hoca şaşkın, “anlamadım ne demek istediğini” diyor. “Ben de sizin ne demek istediğinizi anlamadım” diyor bizimki. Sonra “Of ne demek” diye sormak geliyor aklına kızımın. “Trabzon’un kazasııı.” Diyor hoca.
Bizim kız, Trabzon’un Of adlı kazasından bihaber olduğunu, ama Of’un omurilik felcinin kısaltması olarak kullanılışını bildiğini anlatınca, sınıf kopuyor (Not: kızım sarışın değildir!)
Bizim kız, Trabzon’un Of adlı kazasından bihaber olduğunu, ama Of’un omurilik felcinin kısaltması olarak kullanılışını bildiğini anlatınca, sınıf kopuyor (Not: kızım sarışın değildir!)