Ben daha 6-7 yaşındaydım salça zamanıydı ve hayatımda ilk kez biber çektirmeye gidecektik. Tabi ben akşamdan planı yapmıştım sabah olunca karnım agrıyor deyip okula gitmeyecektim. Bu hayatımın en berbat planıydı. Neyse sabah oldu ve planım gerçekleşti yani okula gitmedim. Anneme karnım ağrıyor dedim.
Neyse ve salça çektirmeye gittik. Sonra annem parayı evde unutmuş bana "gel eve birlikte gidelim" dedi.
Ama ben tabi gitmedim. Annem gitti ve ben orada yalnız kaldım
Makinanın bıçaklarını inceliyordum tabi makinanın şarteli içerideymiş mekan sahibi kadın beni görmedi ve makinayı çalıştırdı.
Ve işte o an hayatım değişti.
Olaylar bununla da kalmadı. Kolum makinanın içerisinde annem bu sırada içeri girmez mi?
Ama inanın gözümden bir damla yaş düşmedi çünkü canım acımıyordu belki bu şaşırtıcı gelebilir ama inanın canım hiç acımadı. Ben kolum makinada annemi teselli etmeye çalışıyordum.
Neyse makinayı söküp benimle birlikte hastaneye götürdüler.
Tabi anacımda arkamda neyse ameliyathaneye girecem bana uyuşturucu yapacaklar bulunduğum odaya yardım için gelen hemşire bayıldı. Orası tam komediydi.
Kazadan sonra hemen hemen 1 yıl mahkeme sürdü.
Ama ben şikayetçi olmadım çünkü o suçsuzdu...
İşte böyle oldu aradan 12 yıl geçti.
Kısacası herkes kendi çektiği acıyı bilir. :roll:
Neyse ve salça çektirmeye gittik. Sonra annem parayı evde unutmuş bana "gel eve birlikte gidelim" dedi.
Ama ben tabi gitmedim. Annem gitti ve ben orada yalnız kaldım
Makinanın bıçaklarını inceliyordum tabi makinanın şarteli içerideymiş mekan sahibi kadın beni görmedi ve makinayı çalıştırdı.
Ve işte o an hayatım değişti.
Olaylar bununla da kalmadı. Kolum makinanın içerisinde annem bu sırada içeri girmez mi?
Ama inanın gözümden bir damla yaş düşmedi çünkü canım acımıyordu belki bu şaşırtıcı gelebilir ama inanın canım hiç acımadı. Ben kolum makinada annemi teselli etmeye çalışıyordum.
Neyse makinayı söküp benimle birlikte hastaneye götürdüler.
Tabi anacımda arkamda neyse ameliyathaneye girecem bana uyuşturucu yapacaklar bulunduğum odaya yardım için gelen hemşire bayıldı. Orası tam komediydi.
Kazadan sonra hemen hemen 1 yıl mahkeme sürdü.
Ama ben şikayetçi olmadım çünkü o suçsuzdu...
İşte böyle oldu aradan 12 yıl geçti.
Kısacası herkes kendi çektiği acıyı bilir. :roll: