Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nüks eden taşikardi ve ritm bozukluğunda askerlik durumum ne olur?

krmcyln

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Supraventriküler taşikardi/aritmi tanısı ile daha önce 3 kere ablasyon oldum. Sıkıntılarım devam ettiği için ilaç tedavisi görüyorum. Tecilim bitip şubeye gittiğimde hastaneye sevk ettiler. Hastaneden durum bildirir raporu istediler, eski hasteneme (üniversite hastanesi) gidip durum raporu istedim. Tekrar muayene olup dördüncü ablasyona karar verdiler. Geçen hafta dördüncü kez ablasyon olup yaklaşık 10 noktayı yaktılar. Buradan aldığım rapor ile şubenin sevk ettiği hastaneye gittim ve sağlık kuruluna girip, oradaki doktor raporlarımı inceleyip (muayene etmeden) madde 42 A 8 notu ile heyete sevk etti. Heyet 42 A 8'e göre mi rapor verir yoksa bir muayene süreci olup ona göre mi karar verir?

Sizin işlemler yapılmış bir tek heyet kararı kalmış, Evet heyet 42 A 8 Ze göre rapor verecek Tekrar bir tedavi yada tetkik yapılacağını sanmam...

krmcyln geçmiş olsun 42 a 8 verdiyseler elverişlidir demek ancak rahatsızlığınız devam ediyorsa karara itiraz edin şubeden sizi farklı bir hastaneye sevk etsinler bende aritmiden muaf olmuştum.

Üst Alt