Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Npi beyin hastanesi tecrübem (aman siz uzak durun)

Leonnn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tecrübem bana maddi ve manevi çok pahalıya patladı. Benim için iş işten geçti. Artık hayatım söz konusu. 2 sene önce npi hastanesine maalesef başvurdum. 20 senedir devlet hastanesinde tedavi gördüğümü iyileşmem olmadığı için dr. Mürüvvet topaloğluna her şeyimi anlattım. 7 ay tedavi uyguladı. 60 seans tms 40 seans ise derin tms uygulandı. O dönem toplam 45.000 TL ödeme yaptım. Yaşam kalitem hiç artmadı. İntihar düşüncesi hiç gerilemedi. Artık yatış ve ekt tedavisi önerdi. Dolandırıldığımı anlayınca hasta haklarını aradım. 1 hafta sonra dönüş oldu. Yardımcı olunmadı. Yüz yüze görüşmek için hastaneye gittim. Dilekçe yazmam istendi. Yazdım 1 hafta sonra dönüş oldu. Israrla yüz yüze görüşmek istedim.

Dr. Semra baripoğlun, dan nihayet randevu ayarlandı. Tedavi için önce arkadaşımdan borç aldığımı, maliyet artınca kredi çektiğimi, iş yerime icra kağıdı gelince işten çıkarıldığımı işe yaramayan tedaviniz yüzünden ücret iadesini istediğimi belirttim. Doktor bana çıkıştı. Seni kim işten çıkardı hemen iş yerinin müdürünün ismini ver aile bireylerinin hepsinin ismini ver, vermedim. Hata yaptım aile sırlarımdan bir kaçını kendisine söyledim (aman siz bu hataya düşmeyin). Aile sırlarımı kendine uygun olarak yorumladı. Kapıyı gösterdi ve gidip CİMER'e şikayet edebileceğimi söyledi. 2 ay sonra tekrar dilekçem sonucu randevu ayarlandı. Daha kötü karşılandım. Uzun bir süredir hastanemizden hizmet almıyorsun. Rahatsız etmeye hakkın yok diyerek yüzüme bile bakmadan tekrar kapıyı gösterdi.

Ağlayarak kendisine bir hakaret bile etmeden oradan ayrıldım. 1 saat sonra emniyetten arandım 112 servis aradı ve kendisi aradı. Üzüntü duyduğunu ve dr. Dr. Nevzat Tarhan hoca ile beraber seni bekliyoruz. Az önce kafasının çok dağınık olduğunu o yüzden bana sert tavır takındığını söyledi. Hocam dedim gelmiyorum. 2 ay sonra tekrar dilekçe yazdım ne kadar zor durumda olduğumu ücret iadesi istediğimi anlattım. Randevu istedim. Dr. Semra baripoğlu tarafından arandım. Kesinlikle ücret iadesi olmayacağını kendisini, asistanını ve hasta hakları çalışanlarını bir daha rahatsız etmemem konusunda uyarıldım.

Bana uzun zamandır hastanenizden hizmet almadığımı söylediniz ama ben zaten 15 aydır size verdiğim parayı almak için uğraşıyorum. Son çalıştığım iş yerimdeki müdürün telefonunu istedin ne diyecektin. Aile bireylerimin telefonunu istedin burada en büyük hatam ailem hakkında size verdiğim sır ve bilgilerdi. Benden vezneye 45.000 TL saymadan önce neden istemediniz?

YAŞADIĞIM TECRÜBEDEN SONRA VARDIĞIM KESİN KANI TEŞHİS NE OLURSA OLSUN PSİKİYATRİK HASTALIKLARIMIZIN TEDAVİSİ YOK.

Haklısın tedavisi yok bence de.

Okudum arkadaşim kendi ayaginla gitmişsin iyade olmaz gitmeyecektin oralar para tuzagi

İnsan hasta oldumu şifasını ve çaresini aramak için her yolu dener. Bende son çare o lanet hastaneye gittim. Hastane çok iyi çok ünlü dalında 1 numara diyerek bende kandırıldım. Hastanenin kurucusu hani şu YouTube da yüzlerce videosu binlerce takipçisi olan dinden imandan vicdandan bahseden sözüm ona çok dürüst prof. Dr. Ve ekibi tarafından dolandırıldım. İşte bu yüzden başka insanların canı yanmasın diye aman siz uzak durun başlığıyla konuyu açtım. Kendimden örnek vereyim. Asgari ücret ile çalışan biriydim. İyileşmek için gözüm kapalı vezneye 45.000 TL saydım (şimdi bu tedavinin güncel maliyeti 140.000 tl). Ama sonuç hüsran elde var sıfır. Eski halimden daha kötüyüm. Bu günü çıkarabilecekmiyim hesabını yapıyorum. 15 ay hakkımı aramak için her uğraştığımda tefeci tayfası tarafından gözümü korkutmaya çalıştılar. Elimde sadece ödeme yaptığıma dair faturalar var. Çok fazla başınızı ağırtmak istemiyorum. Siz uzak durun bu kitapsızlardan.

Benim en çok da zoruma giden okumuş insanlar tarafından dolandırılmak çok zoruma gitti ve kaldıramıyorum. Keşke ama keşke üfürükçüye gitseydim o parayı ona saysaydım. En azından ben üfürükçüyüm diyor.

Ne yazık ki ruhsal rahatsızlıklarda tıp ilaçlarla hastalığı baskılayıp kontrol altına almaktan başka bir şey yapamıyor.

Sizin rahatsızlığınız ney bilmiyorum ama özellikle şizofren gibi ciddi rahatsızlıklar da tam olarak iyileşme genelde çok zor doktorlar şikayetlerin dozuna göre ilaç dozunu artırıp azaltarak ve tavsiyelerle hastanın hayatını kabul edilebilir seviyede devam etmesini sağlamaya çalışıyorlar.

Benim şahsi kanaatim özel ruh sağlığı hastahaneleri para tuzağı genelde iyi bir devlet hastahanesinde ki tecrübeli bir doktorun yapabileceklerinden çokta fazla bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum ama insanlar çaresiz kalınca acaba diyor sonrada böyle sıkıntılar yaşanıyor.

Keşke şifa bulsaydınız da giden para olsaydı şimdi hem şifa bulamadınız hem paranız gitti daha çok psikolijiniz daha çok bozuldu.

Ben dediğiniz hastahanenin bu tür sadece parayla odaklı çalıştığında dair başka şikayetler duydum ilk değilsiniz yani ama yapabileceğiniz çokta bir şey yok biz iyileşeceğinize garanti vermedik deyip sıyrılacaklardır işin içinden öylede yapmışlar zaten.
Umarım tez zamanda en azından hayatınızını devam ettirebilecek seviyede şifa bulursunuz.

Merhaba teşhis organik olmayan psikoz - tanımlanmamış

kara duman
Merhaba. Öncelikle iyi niyetiniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hem şifa bulamadım, hem param gitti ve başka sıkıntılara da sebep oldu. Tekrar yazıyorum bugünü acaba çıkarabilecekmiyim diye her sabah düşünüyorum. Umudum yok.

Kelebekleon
sıkıntını çook iyi anlıyorum benim 10 yıldır şizofren tedavisi gören oğlum var hem onun hem bizim için çok zor
Umudunu kaybetme bu seni daha kötü yapar bu hastalık stresi hiç sevmiyor çok zor biliyorum ama hayata pozitif bakmaya çalış.
maneviyata yönel inan tek başına ilaçlar bir yere kadar yine sende bitiyor iş.
Allah yardımcın olsun.

Üst Alt