Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Norojen mesane, skolyoz ve hamilelik..?

mavi.kelebek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Flask tip norojen mesane hastasıyım.. günde 6 kez tak yapıyorum. 25 derece skolyozum var ayrıca omurga kireçlenmesi ve sırtımda kas romatizması var (çok ağrı çekiyorum,fizik tedavi işe yaramadı). 30 yaşındayım ve artık bebek planlıyoruz. Nasıl bir süreç olacağı hakkında endişelerim var. Norojen mesane olup da hamilelik geçiren varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Herkese sağlıklı günler dilerim :)

Norojen mesanenin engel olacagini sanmiyorum, hamilelik sonrasinda kilo alinacagi icin skolyoz derecene gore sizin icin sorun olabilir.doktorunuz ne diyor bu konuda

Norojen mesane icin idrar kacirmanin belli bir aydan sonra baskidan dolayi artabilecegini soyledi. Skolyoz icinde agrili bir surec olacagini belki daha cok yatmam gerekebilecegini soyledi. Calisiyor olmasam cok sorun etmiycem ama 9 saat mesai bu sartlarda baya sıkıntılı olacak gibi..

Belden aşağısı felç olan bayanlar bile cocuk sahibi oldu ,çok sıkıntı yapmayın ,siz kendi doktorunuz olun ,şimdi olmazsa ilerde dahada zorlaşır Allah c.c. gönlünüze göre versin.

Üst Alt