Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan qashqai 1.6 dci 130 bg yeni versiyonu Avrupa'da çıktı

ERK103

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
nissan qashqai 1.6 dci yeni motoruyla avrupada piyasada motor gücü 130 bg yakında türkiye piyasasında da olacak renaultla - nissan ortaklığında yeni geliştirilen motor 100 km de 4.4 euro dizel tüketiyor ayrıca otomatik vitesli olanıda bulunuyor bu motorun dört çarpı dört versiyonuda yakında çıkacakmış bu özürlüler için güzel bir haber

güzel bi haberde kardeşim dikkat edersen 4 çarpı 4 yada 4çarpı 2 arazi aracına girdiğini için engelli için değişen bişey olmaz çünkü engelliler arazi aracı alamıyor sadece otomobil alabiliyor 1600cc yi geçmemek şartıyla...

ben bu aracın dört çarpı iki versiyonunu 2008 yılında aldım :)))) özürlüler 1.6 motor sınırını geçmemek şartıyla jeep alabilirler dört çarpı dört olmuş dört çarpı iki olmuş farketmez kanundan haberin yok

valla kardeşim demek ki kanundan haberim yok:eek: benim bildiğim özürlüler jip alamaz ama dediğin gibiyse gerçekten güzel haber...

dediğim gibi hemde uygulamalı kendimin şahidiyim :)

Hmm bu güzel haber bekleyenler için .. araç araştırırken bakmıştım ve oto. olmadığı için alamamıştım gittim 5008 aldım..

Gerçekten çok güzel araba benzinlisinden vardı biraz çok yakıyordu. Dizel olması ve az yakması da ayrıca güzel..Almak istyen arkadaşlara kesinlikle önerilirebilecek bi araç..

seneye gelirişallah.nisan mayıs gibi araçalmak istiyorum nasipse.fakat istedigim araçların otomatiği yokru nissan bu modeli başta olmak kaydı ile tiguan-asx bu araçlardan birini istiyordum fakat uygun degiller.gelirse bu modeli düşünücem..

dizeli olmadıktan sonra çok yakar arkadaşlar 130 bg en az fiyatıda 90 bin den aşağı değildir olmaz bence ama çok güzel araç hakikatten freee arkadaşım aynı araçları bende düşünmüştüm hiç biri uymadı banada dizeli varsa otomatiği yok otomatiği varsa benzinli oluyoo zaten otomatik olduğu için 10 krş fazla yakacak 6 aydır seçtiğim beğendiğim araçlar uymadı malesef tiguan-asx-juke-focus-corolla-civic en son megane sport tourer 110 bg otomatik dizel karar verdim inş hayırlısı olur herkesle beraber banada nasip olur inş

ERK103;

yurt dışı sitelerine baktım ama böyle bir bilgiye rastlayamadım.

55-60 bin TL arası bir fiyatla gireceği buda demekki ÖTV siz en az 40 bin TL kesin, hal böyle iken 10 defa otomatik olsa Km de 10 kuruş yaksa ne fayda alamadıktan sonra neye yarar. Dacia DUSTER otomatik dizel ile girse piyasaya 40-45 arası bir fiyat koysa sen o zaman gör asıl satışı.

beş yıl sonra bu arabayı satması var dacianın şu anda düz vites dört çarpı dört full modelinin fiyatı elliikibin tl bu aracın otomatik viteslisi olsa en az ellibeşbin tl olur beş yıl sonra satmaya kalksanız kalp krizi nedeni 2008 yılında dizel meganın ötvsiz fiyatı 30000 tl idi şimdi 2009 modelin fiyatı 27000 tl civarında alsaydım 2 sene daha bekleyecektim 22000-23000 tlye zor satılırdı dizel qashqaiyi indirimli 38000 tlye almıştık şimdi fiyatı 45000-50000 tl arası 2 sene sonra satarsamda büyük ihtimal zararımız olmayacak ikinci elinide hesap edip biraz imkanlarıda zorlayarak araba almak lazım benim görüşüm bu

bu benim hayalimdeki araba.. bir gün bana da nasip olur inşallah...

once bir ulkeye gelsinde otomatik olmasi onemli daha rahattir

arkadaşlar bir gün bende sizinle bu araba muhabbetine koyu bi şekilde girebilcemmi acaba :) araba iyi güzelde ,bu para denen meret bi bende yok sanırım :D

endişelenme ismail, bende de yok, zenginin malı züğürdün ağzını yorarmış hikayesi bizimki. ben kendi adıma konuştum zaten. alamam, almam da 4 tekere o kadar para vermem. amaç ihtiyaç gidermekse mümkün olduğunca en az masrafla gidermek benimkisi.

Üst Alt