Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan (2022) ayında emeklilik dilekçesi verenler de ikramiye alacak mı?

Raymen

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
OturanBoğa Bülent abi Nisan ayında emeklilik dilekçesini veren kişilere bayram ikramiyesi verilecek mi

Emekli maaşınız tahakkuk etmeden ikramiye alamazsınız.

Dilekçeyi ne zaman verdiğiniz değil, maaş tahakkukunuzun ne zaman yapıldığı önemli. Büyük olasılıkla bir sonraki bayramı alırsınız.

MeTePe

ben 14 martta dilekçe verdim hala işlem devam ediyor eğer bayramdan sonra sonuçlanırsa alamayacak mıyım ikramiye?
saygılar..

@ercan 34 30 nisan gününe kadar emekli maaşı hak edişin kesinleşirse bayram ikramiyesi hakkın doğuyor . Burada ki husus 30 nisan gününe kadar işleminin bitip emekli olmandır .

Emeklilik evrak işlemin 1 Mayıstan sonra biterse Kurban Bayramına ikramiye alırsın , geriye dönük olarak Ramazan ikramiyesini alamazsın .

ercan 34 emeklilik forumunu doldururken banka seçenekleri kutucuklarında bir banka işaretlemedin ise ikramiye büyük ihtimalle PTT hesabına yatırılır .

e devletten Sosyal Güvenlik bölümüne girdiğinde şahıs ödemeleri sorgulama bölümüne tıklarsan PTT ödemesi veya banka ödemesi olup olmadığını öğrenebilirsin .

-DORLION-

Yapı kredi'yi işaretledim ama e devlette henüz 4a Emekli kaydı bile yok kayıt olmadan para yatıyormu anlamadım
Bu arada sorgulama yaptım şahıs ödemesi altında yatan para yok
Tşkler

ercan 34 Emekli kayıtı olman için emekliliğin kesinleşmesi gerekiyor . İşlem bitmeden sisteme yansıtılmıyor .

Bu hafta ortası emeklilik tahsis numarasının son rakamına göre ikramiye ödemeleri başlıyor , emekli tahsis numarası için işlemin bitirilmesi ve numaranın verilmesi gerekiyor .

Bir şans diye cuma ya kadar e devletten yokla derim .

Googleye DYS yazarak e devletten SGK evrak işlemlerini daha hızlı takip edebilirsin .

-DORLION-

ERCAN AYDIN 25.04.2022
Sorgulamak İstediğiniz Evrakınızın Yılını Aşağıdaki Listeden Seçiniz!

Yıl :
2022

Varide No Varide Tarihi Konusu İlgili Birim Evrak Tipi İşlem Tarihi Açıklama
41831869 14/03/2022 ERCAN AYDIN HK İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAHSİS MÜRACAAT VE BORÇLANMA SERVİSİ Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 14/03/2022 1:18 PM EMEKLİ OLABİLİR
41874864 14/03/2022 ERCAN AYDIN İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAHSİS MÜRACAAT VE BORÇLANMA SERVİSİ Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 15/03/2022 8:49 AM KADIKÖY SGM
41917703 15/03/2022 Tahsis Talep İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAHSİS MÜRACAAT VE BORÇLANMA SERVİSİ Giden Evrak Kayıtlı 15/03/2022 9:04 AM ERCAN AYDIN HK
41917703 15/03/2022 Tahsis Talep İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KADIKÖY SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ Gelen Evrak Kayıtlı 15/03/2022 9:25 AM ERCAN AYDIN HK
41917703 15/03/2022 Tahsis Talep İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1.EMEKLİLİK İŞLEMLERİ (MÜRACAT) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 18/03/2022 11:13 AM 286095 NOLU MÜR

Sosyal Güvenlik Kurumu DYS Evrak Takip Ekranı © 2016
Dys de bu bilgiler var 18 Marttan sonra hareket yok

ercan 34 imza onay işlemlerin falan kalmış . İnş cuma gününe yetişir de ikramiyen yatar .

Benim kanaatime göre ikramiye hak edişin var . 14 mart da emekliliğin kabul olduğu için toplu ödemene yansıtılabilir . Ayrıca hesaba gönderilme değil , biriken maaş alacağına eklenmiş olabilir . Toplu para aldığında 1100 TL fark çıkarsa o bayram ikramiyendir .

Ayrıca yeni bir uygulama çıkmış . SGK maaş yatırılıncaya kadar talep edilirse alacağından düşmek üzere nakit avans verme uygulaması çıkmış . Onun tam detaylarını bilmiyorum , yazdığım kabaca bir bilgidir . :)

-DORLION-

Tşkler vermiş olduğun bilgiler için çok sordum ksra bakma benimki heyecandan galiba;))
Allaha emanet ol
Saygılar

ercan 34 Rabbim bundan sonra ki emeklilik hayatında bool huzur ve sağlık nasip etsin :)

Ercan34
07/06/2022 1.100,00 TL
SSK MAAS BAYRAM İKRAMİYESİ HAZİRAN 2022 burda sorduğumda alamazsınız demişlerdi. İnşallah sanada vardır kontrol et bi

Raymen

Kardeşim ben martta verdim dilekçeyi banada yatacak ama Nisan ve Mayıs ödemelerini aldıktan sonra dedi SGK
Beklemedeyim 90 gündür;)))

30 Nisan 2022 günene kadar emeklilik dilekçesi veren ( ramazan bayramı için ) bayram ikramiyesi alıyor.bi arkadaşım 29 nisanda engelli emekliliği dilekçesini verdi maaşı daha yatmadı ama geçen gün bayram ikramiyesi yatmıştır diye mesaj gelmiş telefonuna.

Üst Alt