Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihai Listede 6. sıradayım. 5 kişi alacaklar. Sizce şansım nedir?
10 kişide terörle mucadelede başarılı kişiler, zihinsel ve davranışsal bozukluğu olan,daha önce kamuda çalışıyorken işten çıkarılanlardan çağrılır.toplam 20 kişi olursunuz mulakata katılırsınız aranızdan 5 kişiyi mulakat sonucunda seçerler.iyi şanşlar.kpss sınavına göre sıralananlar arasından 10.kişinin puanını ve nereyi tercih ettiğini yazarsan sevinirim.
ben taaa ilk başlarda demiştim 80 altı bile atanacak hatta 69 falan bile atanacak nerdeyse :S:S boluya en son 69 çagırılmış.. herkes mersini secti tabii çok alıyolar diye ve çogu kişi yanıldı :S
sagopa benim mersini seçiş nedenim alım sayısının fazla olması değildi.1kişi bile olsaydı tercihim mersin olacaktı.özel şartlarımdan dolayı.ama haklısın genel olarak yığılmanın oldugu anlaşılıyor.ilker bey bugün tanışabilirdik ama mersin gezisine gelmek kısmet olmadı.güzel geçmiş galiba.kuraya tabi muracatlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Toprağım senin adına Üzüldüm.. İnşallah Ensar Abinin dediği gibi yiyecek ekmeğimiz varsa mulakatıda geçeriz.. Bundan sonraki atamalar daha kolay olacak sanırsam çünkü çoğu insan yerleşti..