Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne verirsek onu alıyoruz

Ne_Mutlu

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
1
[FONT=Helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit][FONT=inherit]Yaşadığım yerde iklim sert ve kış erkenden kendisini göstermekte.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Dolayısıyla kış kendini hissettirmeye başladığı günlerden itibaren [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Vücudumda bir çok şey yolunda gitmemeye başlamıştı.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sıralamam gerekirse [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sabah erken uyansam dahi kalkmak istemiyorum [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bütün vücudum da ağrı hakim.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Her sabah sanki boynum tutulmuş gibi bir ağrı. [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bi gün bileğim,[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bi gün dizim,[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bi gün omuzlarım tamamen kasılmış ve ağrıdan dolayı hareket etmek istemiyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Gün içerisinde omuzlarımın düşüyor ve çok zaman vücudumu katlanmış halde buluyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bi gün kalçadan başlayıp bütün bacağıma vuran bir ağrı.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Vücudumda bütün kasların gergin olduğunu da hissediyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ayrıca kendimi şiş hissediyorum[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Çok zaman bu şişkinlik hali [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sinir sistemimle beraber bütün vücudumu huzursuz etmeye yetiyor.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Eğer ki gün içerisinde birazcık da olsa ter atabilirsem bir nebze rahatlıyorum, aksi durumda sadece yatmak istiyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Yatmak elbette sorunu gidermiyor.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]
Gün içerisinde [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Yeşil çay[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Beyaz çay[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Gün de bi fincan olmak şartı ile türk kahvesi içmeye özen gösteriyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Akşamları eve gittiğim vakit[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ağrıyan yerleri baz almak şartı ile eklemlerimi hareket ettiriyorum, kısmen faydasını görsem de afaki bir ilerleme kat edemedim.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Gayem ilaç tüketmeden, benden kaynaklı olan sorunları giderebilmek.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Lakin başarılı olduğum söylenemez.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Soğuk ve stresten dolayı vücudumun kasıldığını düşündüğüm için doktor ve ilaç konusunu öteliyorum.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Durumdan tamamen rahatsız olmaya başladığım vakit bu konuyu derinlemesine irdelemem gerektiğini, beni benden daha iyi kimsenin anlayamayacağını düşünerek araştırmaya başladım.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Araştırmalarım sonucunda [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Vücut susuz kaldığı vakit kendisini ağrı ile belli ettiğini [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Her hangi bir ağrı hissi duyulursa, öncelikle bol su içerek ağırıyı gidermenin mümkün olacağı söylenmekte.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ve ayrıca [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Vücut gün içerisinde ihtiyaç duyduğu [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Vitaminleri ve mineralleri karşılayamaz ise[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Var olanı tüketmeye başlarmış.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Düşünsenize [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bi aşamadan sonra vücudunuz [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sen beni dengeli beslemez, ihtiyaç duyduğum besinleri takviye etmez isen, ben seni kemirmeye başlarım diyor.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit]
[/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Şöyle bir düşünüyorum[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ben vücuduma ne veriyorum ki ne bekliyorum?[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Yalan yok dengeli beslenmiyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Dengeli beslenmem için yemek işinin benim kontrolümde olması lazım [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Maalesef bu işin başında olduğum sürece bu mümkün olmuyor.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Mecburiyetlerden dolayı da olsa kendimi ihmal ediyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ve vücudum buna tepki vermeye başladı.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Tüketmem gereken ama tüketmediğim besinleri takviye etmem gerekiyor.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]O vakit benim ek vitamin almam gerek.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bugün 3. günüm [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]2 gündür[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Omega 3[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]C vitamini [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]D vitamini [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Kalsiyum, magnezyum[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sarımsak özü[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Almaya başladım.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Günde bir defa ve bol su ile alıyorum.

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Bol su ile tüketmeliymişim ki [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Fazlalıklar idrar yoluyla dışarı atılabilmeliymiş.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]2 günde ne değişti derseniz[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Valla çok şey değişti [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Biraz önce bahsettiğim rahatsızlıkların hiç biri ama hiç biri yok.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Ve şuan kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]İki gündür de kendimi çok mutlu hissediyorum.

Anlıyorum ki
Vücudumuza da ne verirsek, onu alıyormuşuz.[/FONT][/FONT]

[FONT=inherit]
[/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Benim bu bulduğum çözüm [/FONT][/FONT]

[FONT=inherit][FONT=inherit]Sizce ne kadar doğru?[/FONT][/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

Üst Alt