Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Myoelektrik Kol Protezinden daha iyi bir kol protezi var mı?
Arkadaşlar birkaç yıldır myoelektrik kol protezi kullanıyorum. Fakat günlük ihtiyaçlarımı karşılamada çok zorlanıyorum. Acaba bildiğiniz başka protezler var mı? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
myoelektrikten iyi olan biyonik el diye bir protez var. Ankara'da Anadolu ortopedi diye bir firma yapıyor bir tek bildiğim kadarıyla. fiyatı biraz pahalı fakat nerdeyse gerçek bir eli aratmıyor gibi görünüyor.
istersen şu görüntüye bir bak: Bionic Hand - Vidivodo
biyonik kol var üstelik parmaklar birbirinden bağımsız çalışıyormuş ,tuttuğunu hisediyormuşsun. ne varki sosyal kurum karşılamıyor şuanki tutar da 78.000 tl .
sayın mescaline kullanmış olduğunuz protez gayet güzel .üst ekstremite protezlerini çok yoğun bir şekilde tam anlamıyla kullanmazsınız bu biyonikde olsa oda olsa buda farketmez sonuçda elinizdeki protezde elektrotlara tepki vererek kullandığınız bir protez.bunu diğer protezlerdede aynı sistem geçerlidir.
birincisi ben almanyada otto bock firmasinda dirsek alti kol protez yaptirdim.. fakat protez icinde 10 dk sonra kolum uyusuyor bu zamanla gecermi vaya caresi nedir..
ikincisi bu bio elekronik protezide otto bock firmasi gelistirmis ben aslinda onu yapacaktim fakat adamlar yapmadilar cünkü su an bu deneme asamasinda daha dün geldim firmalarindan.. almanyada yasiyorum ve sürekli bu konuyu takip eden biriyim. otto bock tan baska bir firma suan icin güvenli degil saygilarimla..