merhaba.. aslında hiç msj yazmazdım ama timektomiyi görünce yazmak istedim... benim ameliyatımın üstünden tam 4 sene geçti şu gün itibariyle... 4 senede pek çok şey değişti ben çok daha iyiyim Allah a şükür... sizin ameliyatınız açık ameliyat mı kapalı mı bilmiyorum. benimki açık ameliyattı. açıkçası sonrasında çok zor günler hatta aylar geçirdim. bu günler nasıl geçicek diyordum ama geçiyormuş. ameliyat sonrası sadece 1 gece yoğun bakımda kaldım,ertesi gün hemen ayağa kalktım. 4 gün sonra da hastaneden çıktım. dikişlerin ağrısı,kemik kesildiği için kaynayana kadar 2 ay yan yatamama, kollarını kullanmaktan kaçınmak... ama hepsi 1 aya geçiyor sonra rahatlama aşaması. ben vaktimi internette ya da kitap okuyarak geçiriyordum,ziyarete gelen çok oluyordu. ameliyatınız problemsiz geçsin de gerisi geliyor.. Allah tüm hastalara şifa versin. merak ettiğiniz birşey varsa buralardayım
pardon dikkat etmemişim..açık ameliyat olacakmışsınız. doktorunuz söylemiştir gerçi sonrasında çok dikkatli olmanız gerekiyor. ama umutlu mutlu olmak iyileşmenizi hızlandırır eminim...