Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hoskal
1- Şu çoban kavalı dedikleri kavalı üfleyen ney üfleyebilirmi
2- Ney'in kamış olması şartmı, plastik ekonomik neyler var, iş görürmü
Bende ud, baglama cümbüşte var ancak ney'e merak sardım
Bilgilendirebilirmisin
bende 2 yıldır hz alinin sırrını üflüyorum yani ney çalıyorum en ucuz ney 60 ytl kamış olması şart değil plastik olanlarda aynı sesi veiryor ama ses çıkarmak çok zor neyde ona göre
Doğumgünü hediyesi olarak kendime Gitar aldım 3 hafta kursa gittim ama hocayla pek anlaşamadım ))) aslında iyi öğrenciyimdir ama kabiliyet meselesinden kaynaklandı anlaşmamazlık o yüzdende bıraktım ve 2 yıldır gitarım bana bende ona bakarak bakışıyoruz ))
Kabiliyetinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum sevgili site arkadaşlarım
bende canı gıtar ve saz calanları ıyı dınlerım ve yorum yaparım.he bu arada aramızda kalsın gıtar mı alayım saz mı alayım calmayı ogrenmek ıcın hala karar veremedim yas 25 e geldı.hem bn kalıtelı ve ucuz gıtar yada saz nerden alabılırım bana yrdımcı olmak ıstyen varmı
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]yerel bi radyoda haftanın 3günü şiir şarkı programı yaptım canlı yayınla.daha sonra radyodan ayrıldım.sarkı bestelerim var aynı zamanda şiir yazıyorum bende.iyiki bu sesi allah bana vermiş.[/SIZE][/FONT]
Merhaba, bende az da olsa piyano ve ud eğitimi aldım henüz profesyonel olamadık ama çalıyorum işte birşeyler 8-9 kere piyano resitalleri verdim galleria piyano yarışmasına katılarak 80 kişi içinde 4. jüri özel ödülü aldım hepside konservatuar öğrencisiydi
Hedefim, piyanoyu ilerletip öğretmen olmak inşallah sizleri de tebrik ederim arkadaşlar müzik ile uğraşmak çok zevkli. Hani derler ya müzik ruhun gıdasıdır aynen öyle müziksiz hayat düşünemiyorum hele ki piyano çalarken kendimi daha özgür hissediyorum ruhum dans ediyor