[SIZE=2]Merhaba Mehmet ben 1967 dogumluyum 2003 yılında ozel sektorde otomotiv yedek parca depo sofor gorevlisi olarak ise basladıgım isyerim kanser oldugum icin bana sahip cıkmadıgı gibi 01.mayıs 2013 te baslayan ilk 6 aylık raporum ve 25.ekim 2013 te baslayan 2.6 aylık raporumun bitis tarihinde 25 nisan 2014 te evime iadeli taahutlu zarf gondermek kaydıyla is akdimi tazminatımı odemek sartıyla son verecekmis toplamda 10 kusur yıldır calıstıgım is yerim gecen 1 yılllık surede bana yalvardım ve borc verdiler eora karsılıgında bu yazılarında o yardımı da durduduklarını yazmıslar toplamda beni 6-7 euro borclandırdılar ve bana bu parayı verirkende sahsen tazminatında duseriz diye soylemislerdi nitekimde meblag yukselince amaclarına da ulastılar zaten beni hep ezdiler calıstıgım surelerde sahitlerimde var maas konusunda is konusunda ikitelide 2010 olan sel felaketinden ihaleyle malzeme aldılar bana arkadaslarıma cıkarttırdılar tasıttılar lagımların icinden ayrıca topkapıda 1 seneyi gecen surede ben ve bi arkadasım calıstık ben oto yıkama tabancasıyla yıkadım deponun vc kısmında kucucuk buhardan goz gozu gormezdi koruma yok kurutma yaptım kompresorle oto boya yaptım taslama yaptım zımparalama kazıma parlatma kimyasalla kaucuk aksam icin paketleme vs -8 derecede kıs sartlarında calıstım karsılıgında 25 tl maasıma zam yaptılar zorlayarak bana bu isi yaptırdılar evim kira esim hasta calısamıyor diye neyse detayları sonrada verebilirim. Kısaca 2012 yılında bel agrılarımla saglık ocagına samatya hst defalarca gittim her defasında kan degerlerimin dusuk olmasından dolayı igne vitamin verildi zaman gectikce dahada agrılarım artı adım atamaz oldum ve her doktora gidisimde bana psikolojik baskı hakaret uygulandı sofor ve depo gorevlisi oldugum icin 100 kg 1000 kg paletleri kaldırmak uzere o agrılarımı bilerek beni calıstırdılar git iyiles gel birde 2013 te trafik sıkısıklıgından dolayı depo magza arası irsaliye piyasa siparisleri icin elektrikli motor kullanmayı mecbur tuttular ogrenene kadar defalarca dustum sahitlerim var hatta depo kayıtlarında var motor acıkken kaza yaptım dusmesin diye tuttum belim ondan sonra cok agrımıstı goruntusu bende var vs bu arada samatya yedikule goguse gonderdi oradan da netice cıkmadı derken artık bittigim anda 2013 te cerrahpasa fizik tedaviye gittim orada fıtık teshisi kondu ilac tedavisi sonunda gittigimde iyilesme olmadıgı gibi dahada kotulestim kısaca arastırıldı kan tahlilim sonucunda multply myleom kemik iligi kanseri oldugum teshis edildi suan cerrahpasa da kok hucre servisinde tedavim devam ediyor iyide gidiyor ayrıca kısmetse 1 haftaya kadar kok hucre olucam .
Benim sorum soyle fizik tedavi dr beyin cerrahi dr ve diger brans dr larıda calısma sartlarıma baglı travmatik ve kimyasal teması olarak cokmeler olusmus zaten kanser hucrelerim bel kemigimde omurulikte lomberlerimde 6-7 tanesinde cokme kırık var kemik deformasyonu var lordozda duzlesme var su an 1 yıllık raporuma istinaden %90 ozurlu raporu aldım 1 yıl sureli komple boy korsem olmadan ayaga kalkamıyorum hep yatmaktayım gunde en fazla 20 dk toplamada oda zaruri ihtiyac olarak buyuk abtesim olursa sadece ambulans hizmeti alamadıgım icin taksiyle hastaneye gitmenin dısında kalkmıyorum vs felc olma riskim var kanser tedavim devam ettigi icin belime herhangi bir mudahale tedavi yapılamıyor cok agrım var belimden yatmaktan kırıklardan dolayı Geralgıne-k kullanıyorum psikolojim bozuldu cıpralex 20 kullanıyorum daha bir yıgın ilac maddi manevi cok zordayım kısaca is yerimi dava etmek istiyorum meslek hastalıklarına gittim tedavimin bitiminde gel dediler bu surecte neler olucak yapmalıyım bilmiyorum bana bilgi verebilirmisiniz.Haklarım nelerdir nasıl yol izlemeliyim bu arada is yerim cok buyuk kurumsal bir firma tanınan. Maddi manevi tazminat davası acmak istiyorum.
Ben 1988 yılında ise girisim su an[/SIZE]
[SIZE=2] gunum var toplamda aralarda bosluklarım var cunku eski calısmıs oldugum yerler yılda 30 gun ssk gostermisler o yıllarda neyse normal sartlarda 49 yasımda emekli olucaktım 1967 dogumluyum 3 yılım vardı 1 yıl raporumda eklenince toplamda 4 yıl sonra emekli olabiliyorum bilgilerim sgk sitesine goredir askere gittigimde ssk lı idim en zor sartlarda calısamasamda parayla odeyip 18 ay daha kazanabilirim vs bugin busartlarda yeni malulen emeklilik yasasına gore emekli olsammı olmasammı tereddutlerim var ne dersiniz Benim sahsi kanaatim iyilesip kısmetse calısıp helalinden emekli olmak ins.Arastırıyorum hep degisik durumlar karsısında caresizim.
BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ BİLGİLERİNİZE COK ACİL İHTİYACIM VAR COK TESEKKUR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SAYGILAR
MEHMET TOPKAYA İSTANBUL[/SIZE] 27.02.2014
Benim sorum soyle fizik tedavi dr beyin cerrahi dr ve diger brans dr larıda calısma sartlarıma baglı travmatik ve kimyasal teması olarak cokmeler olusmus zaten kanser hucrelerim bel kemigimde omurulikte lomberlerimde 6-7 tanesinde cokme kırık var kemik deformasyonu var lordozda duzlesme var su an 1 yıllık raporuma istinaden %90 ozurlu raporu aldım 1 yıl sureli komple boy korsem olmadan ayaga kalkamıyorum hep yatmaktayım gunde en fazla 20 dk toplamada oda zaruri ihtiyac olarak buyuk abtesim olursa sadece ambulans hizmeti alamadıgım icin taksiyle hastaneye gitmenin dısında kalkmıyorum vs felc olma riskim var kanser tedavim devam ettigi icin belime herhangi bir mudahale tedavi yapılamıyor cok agrım var belimden yatmaktan kırıklardan dolayı Geralgıne-k kullanıyorum psikolojim bozuldu cıpralex 20 kullanıyorum daha bir yıgın ilac maddi manevi cok zordayım kısaca is yerimi dava etmek istiyorum meslek hastalıklarına gittim tedavimin bitiminde gel dediler bu surecte neler olucak yapmalıyım bilmiyorum bana bilgi verebilirmisiniz.Haklarım nelerdir nasıl yol izlemeliyim bu arada is yerim cok buyuk kurumsal bir firma tanınan. Maddi manevi tazminat davası acmak istiyorum.
Ben 1988 yılında ise girisim su an[/SIZE]
Genel Toplam | 4.445 | 97.339,23 |
[SIZE=2] gunum var toplamda aralarda bosluklarım var cunku eski calısmıs oldugum yerler yılda 30 gun ssk gostermisler o yıllarda neyse normal sartlarda 49 yasımda emekli olucaktım 1967 dogumluyum 3 yılım vardı 1 yıl raporumda eklenince toplamda 4 yıl sonra emekli olabiliyorum bilgilerim sgk sitesine goredir askere gittigimde ssk lı idim en zor sartlarda calısamasamda parayla odeyip 18 ay daha kazanabilirim vs bugin busartlarda yeni malulen emeklilik yasasına gore emekli olsammı olmasammı tereddutlerim var ne dersiniz Benim sahsi kanaatim iyilesip kısmetse calısıp helalinden emekli olmak ins.Arastırıyorum hep degisik durumlar karsısında caresizim.
BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ BİLGİLERİNİZE COK ACİL İHTİYACIM VAR COK TESEKKUR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SAYGILAR
MEHMET TOPKAYA İSTANBUL[/SIZE] 27.02.2014