Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV muafiyeti için sağlık raporu yenilemek şart mı?

sümen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%90 özrü olan babamın taşıtının motorlu taşıtlar vergisinden istisnası için bugün daireye gittim. 2000 yılında alınmış rapor olduğu için yenilenmesi gerektiğini söylediler. Babamın raporunda özrü süreklidir diye kaydedilmiş. yönetmelikte bu durumda birine mükerrer rapor verilmez diyor. sizce ne yapmam lazım?

Araç ÖTV'den muaf alınmışsa, doğal olarak MTV'den de muaftır. Yeiden rapor dayatması olmamalı..?

Aracı sıfır olarak yoksa 2.eldenmi aldınız.

araç sıfır..dayatma olmamalı derken vergi dairesine ne demek lazım.araç muayene de yapamadım.babamla rapor almak için rezilce uğraşıyorum.bu mantıksızl uygulamalar bize mi özgü anlamıyorum.

Aracı sıfır aldığınız için özel tertibatlı araç için aldığınız raporun aynısı MTV içinde geçerli.ÖTV için işlem yaparken MTV muafiyeti için aracınızı tescil ettirmeniz gerekirdi.Yeni rapora ihtiyacınız yok.ÖTV için aldığınız raporun aynısını vergi dairesine ibraz ederek MTV muafiyeti için kullanabilirsiniz.

Üst Alt