Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastası annem için arabamdaki yolcu koltuğunu nasıl modifiye edebilirim?

cebingoler

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

MS hastalığından dolayı yürüme engelli olan annemin, arabama binebilmesi için yolcu koltuğunu modifiye etmek istiyorum
özgür bedenlerin ithal ettiği Autoadapt gibi benzer başka önerebileceğiniz ürünler, çözümler veya yerli üretim mekanik yöntemler önerebili rmisiniz.
Zira firma ithal ettikleri ürünlere arabamın değerinden daha fazla ücret talep etmekteler (haklı olabilirler İsveçten ithalmiş ürünler, özel tasarım mühendislik dayanıklılık felan hiç bir itirazım yok)
fakat 5.000-6.000 TL civarında bir bütçeyi bu işe ayırdım malum MS hastalığı tedavisi bakımı çok maliyetli, gönül ister en iyisini, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Evet, inanılmaz pahalı satılıyor bu ürünler... Aklıma gelen, (bunun olabilirliği var mı, onu da bilmiyorum ama) donanımın bir resmini çektirip sanayide iyi bir usta bulmak ve ona yaptırmak...

Özgür Bedenler
orbit.jpg

Üst Alt