Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastaları ne ilaç kullanıyorsunuz. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

fatma1071

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Sevgili ms (multipl skleroz) hastası arkadaşlarım bende ms hastasıyım ve diğer arkadaşlarımın ne ilaç kullanıyorlar nasıllar memnunlar mı diye merak ettim ben ilacimdan memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum , ne tür tedaviler var kullananlardan bilgi edinebileceğimi düşündüm, paylaşım da bulunursanız sevinirim.

Merhaba bende MS hastasiyim 3 yıl betaferon kullandım hic menmun değildim 2 yıldır rebif44+zilobe kullanıyorum ve gayet menmunum .
sizede çok geçmiş olsun

:( ben 1 sene copaxone kullandım ondan memnun kalmadım ondan sonra rebif iğne kullandım 1 sene ağrı kesici bağımlısı yaptı onu da bırakmak zorunda kaldım şimdi 1 senedir gilenya hap kullanıyorum ama hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum doktora gideceğim önümüzdeki haftalarda ama ilaçlar hakkın da bi fikrim yok korkuyorum :( yan etkilerinden. O dediğiniz rebif44 gün aşırı vurulan iğne mi ne gibi etkileri oluyor

Rebif44 kullaniyordum 2 ay boyunca zaten 4 ay once teshisim gerceklesti karaciger enzimlerim yuksek ciktigi icin birakmak zorunda kaldim 2 hafta sonra tekrar basliyacam ama ben cok memnunum bu ilactan bana hic yan etkisi olmadi

Üst Alt