Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Motorsikletler için özel donanım ve sürücü belgesi..?

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaslar motorsıklete engellı plakası takılırmı. onada proje cızdırmek gerekırmı. h sınıfı ehlıyetım var onunla motosıklet kullanabılırmıyım ?? prosudurlerı neler ?

raporunuzda ' özel donanımlı motorsiklet kullanır ' ibaresi olması gerekir

h sınıfı surucu belgesi ile.ozel donenimli motorsikler kullanır diye rapor aldı mı, kullanır
motorsiklete de engelli plakası takılır.
sonuçda ozel donanimli motorsiklet de trafikde bir araçtır. yasalara uygun olması açisindan dolayı plaka zorunludur.
plan prejesi yoksa motorsikletin plan preje çizdirilecekdir mutlaka.

Aynen İsmail beyin dediği gibi... Yani, varolan h sınıfı ehliyetle motorsiklet kullanılamaz. Kullanılabilmesi için ehliyette (ve onu alırken verilen raporda) motorsiklet kullanımına dair ibare yer almalı.

bende b sınıfı vardı , 8 yıl once h sınıfına çevrildi ama uzerınde motosıkletle ılgılı bı ıbare yok , özel tertibatlı arac kullanabılır yazıyor. motorsıklette araç kısmına gırmıyormu? ben motoru sıfır aldım plaka ruhsat yok. bizim burda 10 dan fazla engellı motoru var ve sagdece 1 arkadasta plaka var dıgerlerınde engelli aracı yazıyor . polısler bısey demıyor , musama gösterıyorlar plaka cıkartmasam bı muddet bısey olurmu en azından motor borcum bıtene kadar...

polisler ses etmiyorlar engelli araçlarina.ama allah korusun bir kaza durumu olursa.cezaların hepsini topdan tahsil ediyorlar.kaza yapmazsınız inşallah.

insallah kımse yapmaz kaza , toptan cezalar derken neyı kasteddınız?

Üst Alt