Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miras paylaşımında önceki evlilikler ile anne isimlerinin durumu!?

erkandomur

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
20
Merhaba arkadaşlar.Araniza 2017 yılında katıldım.Simdi bir sorum var sizlere.Ozellikle konu hakkında hukuki bilgisi olan cevaplayabilirmi.
Babamın ilk eşinden 4 çocuğu var.İlk eşi trafik kazasında hayatını kaybetmiş.babam Sonra annemle evlenmiş.Annemden 2 kardeşiz ama benim kardeşim yani kendi annemin ikinci çocuğu 2011 de vefat etti.Babam 2000 yılında öldükten sonra kalan miras ile herkes payini kabul etti.Para dağıtıldı.Bu para ile annemin üzerine ev aldık.Simdi annemin tek çocuğu ben kaldım.Babamin ilk eşinden olan çocuklarınin kimliklerine anne ismi Sanem.Benim kimlikte anne ismim Fadime.Su anda tapu Fadime nin üzerine kayıtlı.Ve e-devlet te de alt soyu olarak ben hayattayım.Annem ölünce bu ev benim hakkım herhangi bir sıkıntı olurmu

ne guzel uveylıge ragmen hakca paylasmıssınız basınız sagolsun
annenızın hakkı tabıı sızın tek cocuk oldugunuz ıcın
babanız olmus onunla alakalı bır sey yok

Teşekkürler.maalesef hakça bir paylaşım olmadı.Annemin üzerine bir ev alındı.Veraset ilanına göre ben annem ve kardeşim in payları toplamında aldığım evin 2 kat fiyatina denk geliyordu.Yani diğerleri hakkımız olanı aslinda vermediler.

Üst Alt