Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mide ameliyatı rapor yüzdesini etkiler mi?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba. benim esas şikayetim sağ kolumdan geçirdiğim felç. kısmen kullanabiliyorum onu. hastaneye gittiğimde esas şikayet olarak onu söyleyeceğim inşaAllah. fakat ayrıca mide ameliyatı geçirdim. acaba onu da söylesem mi diyorum?
mideden şu anda bir şikayetim yok. sadece kocaman ameliyat izi duruyor. eğer yüzdeyi etkilemezse hiç söylemeyim ki beni boş boşuna uğraştırmasınlar.
bu konuda daha önceden rapor almış arkadaşlar, ya da bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Sağ koldaki felç hali ile %40 ve üzerinde rapor alacağınızdan eminseniz, bence mideyi söylemeyebilirsiniz. Çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum.

Arkadaşım Ortapetik rahatsızlıkların derecesini pek bilmiyorum ama rapor oranlarını sen de biliyorsun ki çok düşürdüler. Bunu hatırlatayım. Sonra bir sürprizle karşılaşma. Eğer göz olsaydı az çok tahmin edebilirdim rapor oranını....
Mide konusunda ben de fazla etkilemeyeceğini düşünüyorum Zaten midede girerse rapora o zaman baltazar yöntemiyle rapor oranın belirlencektir.

mide konusunda zaten korkum çok uğraştırmaları. askeriyeden kol yüzünden çürük belgesi verdiler. ama ilk muayenede ben söylememe rağmen ameliyat izini görünce direk onu da yazıp incelemeye aldılar. gerek yok dedim ama her türlü zorluğu çıkardılar. 10 sene öncenin ameliyat olma raporunu getir, o olmadı röntgen çektiler. o da olmadı boğazdan mideye bir cihaz indirip baktılar. tam bir işkenceydi yani. yahu sağlam yazın gerek yok şikayetim koldan dedim hiç dinlemediler. robot gibiydiler zaten. en iyisi mideyi karıştırmamak gibi.

heyet raporuna itiraz hakkı

merhaba. daha önce verdiğiniz bilgiler ışığında ilerleyip sonunda hastaneye sevkedildim. sağ elimde kısmi felç var. kolunda kemikleride dahil olmak üzere omuzdan itibaren sol kolumun yarısı kadar ince ve kolumda güçsüz. normalde de solak değilim. esas kullandığım kol sakat kaldı. daha bugün gittim hastaneye başhekim yardımcısı sadece elimi gördü bundan alamazsın %40 dedi. ama heyete gir perşembe günü dedi. fakat soyunup muayene edilmedim. bide anlamadım kurula direk mi giriyoruz böyle tek tek değişik bölümleri gezmeden. acemi olduğum için bu konuda da pek bilgim yok bilemiyorum. ilk günden başhekim yardımcısı biraz olumsuz konuştuğu için moralimide bozdu. sonuçta insan işini en çok eliyle görür. normalde bu sakatlık mantıken yeterlidir. eğer olumsuz bir oranda rapor verirlerse itiraz edebiliyormuyuz yada nereye edebiliriz. ve yahutta tekrar başka bir hastane sevki talep edebiliyormuyuz? saygılar...

heyet kuruluna müracaat

Bashekim yardımcısı perşembe gel direk heyete gir dedi. şikayetim nöroloji bölümüyle alakalı. ama hiç muayene olmadan direk heyete girmek bana biraz tuhaf geldi. sizce doğru bir uygulama bu?

Mide delinmesinden dolayı olan ameliyata hangi oranda rapor verilir?

Arkadaşlar, sorunumla ilgilenirseniz sevinirim.
sağ koldaki felçten dolayı doktorlar dedi ki, sana %39 vereceğiz. ve nöroloji, fizik bölümündekiler mide ameliyatında varsa %40 ı geçebilirsin dediler. fakat cerrahi bölümündeki doktor dedi ki mide delinmesine verilmez mideden parça eksilmesi lazım. kitaba göre diyor.
sanki bu kitap kutsal kitap. yada bu kişiler robot. biraz esnek davranamaz mısınız dedim. eğer yeni tabloda mide delinmesinden dolayı yüzde alma hakkım varsa bunu öğrenebilirsem en azından onları uyarabilir hakkımı alabilirim.
bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

Üst Alt