Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metrobüs asansörünün 12'den sonra çalışmama saçmalığı!!!

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
bugün şahit olduğum şaka gibi olaydır.
çok güzel bir akşam geçirmiş arkadaşlarımdan ayrılıp metrobüse bindim.edirnekapı durağında indim ki saat 00:30 flndı.Asansöre gittim ki şaka...gece tinercisi gelir evsizi gelir diyerek İETT tüm asansörleri 00:00da otomatik kapıyormuş.yani güvenlik böyle dedi.
merkezi arayıp durumu bildirdi görevli arkadaş fakat cevap olumsuz. bu metrobüs te öyle bişeyki tek giriş tek çıkış...asansör çalışmıyo şurdan dolanalımda diyemiyosun.tam tüm gecem rezil olcak derken 4-5 delikanlı yardımcı olmak istedi.sanırım 50-60 merdiven akülü sandalyemle beraber beni yukarı çıkarttılar.teşekkür ettim saolsunlar günü kurtardılar.Fakat normalde sandalyeme izinsiz dokunulmasından bile çok rahatsız olurum.çok uyuz oldum tabi bu duruma:mad:
metrobüs hattı çalışıyor.
gece güvenliği çalışıyor.
Asansör neden 00:00 da kapanıyor...

Üst Alt