Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek hastalıkları raporunu işveren umursamıyor. Ne yapabilirim?

gultekin telek

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
meslek hastalıkları hastanesinin vermiş olduğu rapora göre
boynunu uzun süre sabit ve öne eğik pozisyonda tutmayacağı, ağır yük kaldırmayacağı, sekiz saatlik mesaisinin
dört saatinden fazla ayakta durmayacağı çömelmesini gerektirmeyen bir bölümde çalışmasına dair obskk dır.
kamu personeliyim. ayrıca ben ev ile işyeri arası 1,5 saat otobüsde yolculuk yapıyorum istanbulun toplu taşıması malum
ayakda yollculuk yapmak zorunda kalıyorum. ayrıca işim gereği ayakda çalışmak zorundayım. iş veren mevcut bölümde
çalışabileceğimi bu raporun anlamı olmadığını söylüyor. iş yeri hekimine sorduğumda işe gidip gelirken yapmış olduğum yolculuk
kafi olduğunu ancak onları karıiştırmadıklarını manken niyetine orada bulunduklarını söylüyor. her geçen gün ağrılarım çoğalıyor
ne yapmalıyım cepalayanlara şimdiden teşekkkürler

Merhabalar
Sanıyorum ki İl Sağlık Müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz.
Raporunuzda zaten ağır engelli yada ağır işlerde çalışamaz vs yazmıyor mu?

İl Sağlık Müdürlüğü
Peykhane Caddesi No:10 PK. 34400
Çemberlitaş / İSTANBUL
Tel : 0212 638 30 00

Geçmiş olsun

Evet, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı'Na ve işkur'a şikayette bulunabilirsiniz. ALO 170'i arayıp bu konuda danışın derim.

Benide pazartesi çağırdılar meslek hastalıkları hastanesi gazı Mustafa Kemal mesleki ve çevresel hastalıkları benim davam 2011 den berii sürüyor şu an adanadayim burda şehir Hastanesi'ne yolladılar di bişe çıkmadı doğuştan gelen diye başlarından attılar di üst mahkemeye başvurduk hakim dedi SGK ya herkesi burayami yolluyonuz dedi vekile evet dedi sonra hakim en yakın nerde meslek hastalıkları hastanesi var diyince Ankara dendi raporlarimin oraya gimesine karar verildiydi şimdi beni Ankara'ya pazartesi 13.30 da orda olmam gerekiyormuş yatış yapılacakmış bir haftayı bulur diyor konustugum kisi hocanın görmesi lazım dedi bir hafta ne yapacaklarki benim el bilek artoz( el bilek donduruldu kalıcı) adli tıp %33 vermişti ehliyet için %21 aldım engelli ehliyeti aldım kalıcı rapor ne yapıyorlar soru soruyorlarmi tecrübesi olan varsa sevinirim

Son düzenleme:
Üst Alt