Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mersin'den Kıbrıs'a deniz otobüsü ile geçiş var mı? Engellilere indirimli mi?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Sevgili Arkadaşlar Mersin Taşucundan Kıbrısa geçmek için deniz otobüsü varmı ? Ayrıca Engellilere ücretsiz mi ?

Evet, Taşucu'ndan Kıbrıs'a denizotobüsü var. Engelliye ücretsiz mi bilmiyorum.

Sema

Deniz otobüsü belediyenin mi ? Mesela Antalya dan Kemere gitmek için Kaleiçinden deniz otobüsü kalkıyor ve engellilere ücretsiz. Belediyenin deniz otobüsleri bizlere ücretsizdir :)

Hiç araştırmadım uçağı tercih ettiğim için. Feribotla 3 saat sürdüğünü duymuştum. İnternette yok mu bilgiler? Buradan Kıbrıs'a ücretsiz gitseniz bile, Kıbrıs'ın içinde ulaşım pahalı. Toplu taşıma pek yok, taksi kullanmak zorunda kalırsınız.

Sema
İnternette bilgi bulamadım veya ben tam anlamıyla araştıramadım :) Kıbrısta ulaşımla ilgili bir sıkıntım yok çünkü arkadaşımın arabası var :) Eğer deniz otobüsü belediyenin ise ücretsizdir. Antalya merkezden kemere belediyenin deniz otobüsüyle gittim ücretsiz :)

taşucu kıbrıs arası çalışan feribotlar özel şahısa ait isterseniz yardımcı olurum...

Kıbrıs'a mersin-silifke-taşucu limanından feribotlar ve gece yük gemileri var. Şuan uçak bilet fiyatları ,özel günler hariç, cazip olduğu için
her zaman feribot ve yük gemisi bulunmuyor.Tam detaylı günü , kalkış saati, kaç para gibi soruları oraya giden AKGÜNLER VE FERGÜNLER
isimli firmalara öğrenebilirsiniz.telefonu internetten ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs'a giden gemi ve feribotlar hepsi özel şirket. Belediye'ye ait değil.Yani ücretli.

Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Üst Alt