Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mersinde sahte özürlü operasyonu

femmy

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Mersin'in Silifke ilçesinde, sağlam kişilere usulsüz şekilde özürlü raporu alıp, hem özürlü hem de bakım ücreti bağlatarak devleti zarara uğrattıkları iddia edilen bir gruba yönelik operasyonlar düzenlendi. 100'e yakın kişinin gözaltına alındığı operasyonlar sürüyor.
Hastanelerden sağlam kişilere sahte heyet raporları alındığı yönündeki ihbarı değerlendiren Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silifke merkez, beldeler ve bazı köylerdeki evlere polisin de desteğini alarak eş zamanlı baskınlar düzenledi.
Operasyonlarda, sağlam kişilere özürlü raporu alıp, usulsüz şekilde hem özürlü hem de bakım ücreti bağlatarak devleti zarara uğrattıkları iddia edilen grubun elemanları ile sahte özürlü raporu alanların da aralarında bulunduğu 100'e yakın kişi gözaltına alındı.

Asıl engelli rapor alabilme çilesi çekerken, sağlam adam gidiyor sahtekrarlık yaparak alıyor engelli raporu... Ahh ahh....

daha 2 ay önce çakma engelli çok dedim dalga geçildi benim le bu kapagı hediye ediyorum o şahıslara ki meb sınavı için daha çok arttı

Üst Alt