Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes Vito için ÖTV istisnası uygulanmıyor mu?!

yufak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben mercedes vito almaktayım, bulunduğum adıyamanda yetkili satıcısı olmadığında dolayı diğer illerden araştırdım ve en uygun bulduğum yer olan adana bayiinden almaya karar verdim.

fakat adanada maliye şuan problem yapmakta ve "bu araca ötv indirimi uygulayamam" demekte.

forumdan arkadaşlarla görüştüm ankaradan almış ve ötv indimi uygulanmış.

nasıl yapmalıyım?

şuan almakla uğraşmaktayım
nasıl biryol izlemeliyim bilgisi olan arkadaşlardan acil ricam...

Arkadaşım Vito 1600 motorun üzerindedir kendin kullanacaksan ÖTV indirimi uygulanmaz, yok rapor oranın % 90 üzeri yakınların kullanacaksa araca yapılacak inip binmene yardımcı olacak düzenekle uygulanması gerekir.

%90 üzerinde raporla alacağım aracı abim kullanacak
asansör taktıracağım arka tarafa

nasıl yapmalıyım maliyeyi ikna etmede zorlanıyoruz indirimi uygulamakta zorluk çıkarıyorlar...

arkadaşlar bilgisi, tecrübesi olan lütfen paylaşsın

yufak;

senden biraz bilgi istiyorum,bende senin gibi bir araba almayı düşünüyorum da teşekkür ederim.

ben hala maliyeyi ikna edemedim
parasını verdiğim araç bayide bekliyo:(

Arkadaşım bence senin sorunun aracı almak istediğin ildeki vergi dairesi memurlarının konuya vakıf olmamalarıyla alakalı ve tabiiki satıcı firmada. Hal böyleyken bence sen satıcı firmayla görüş ve aracın ruhsat muamele vs işlemlerini başka bir ilde yapsınlar çok çok plaka o ile ait olur. Maden Ankara,dan almış olan var demekki oradakiler işi biliyor sana veya vekiline Ankara yolu gözüküyor bence...

Burada belirleyici olan şey Vito'nun binek araç olarak mı yoksa ticari araç olarak mı ithal edildiği...

Üst Alt