Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Sakatlık indirimi maaşıma yansımıyor..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
slmlar ben 2003 yılında öğretmen olarak göreve başladım 2004 yılında %40 özürlü raporumu vergi muafiyetinden faydalanmak üzere özlük dosyasına koydurdum ve o günden sonra normalde % 15 olarak kesilen vergi benden % on olarak kesilmeye başlandı aradaki % 5 lik artış maaşıma yansıdı ama ilk göreve başladığım yerden ayrıldım başka ilde iki yıl ordanda ayrıldım şu an bulunduğum ilde 4 yıl oldu çalışıyorum ama bu ayki maaşımda farkettimki benim maaşımda o aradaki % 5lik kısım yok diğerleriyle aynı maaşı alıyorum bu neden olmuştur diğer ilden maaş naklimi gönderirken bildirmemişlermidir bide 4 yıl burda iki yılda bundan önceki çalıştığım ilde toplam 6 yıllık eksik ödemeyi geri isteme şansım varmıdır bu konuda bana fikir verecek olan varmı ne yapmam gerekiyo

Kamuda çalışıyorsun sanırım Ensar? Öyleyse:
1- Sakatlık indiriminden yararlanıp yararlandırılmadığını muhasebeye sor.
2- Eğer sakat statüsünde çalıştırılmıyor veya sahiden bordronda sakatlık indirimi uygulanmıyorsa, bunun uygulanmasını talep et. Vergi indirim hakkı elde ettiğin defterdarlıktan bu yönde bir yazı alıp, yeni işyerine verebilirsin.
3- Kesinlikle geçmişe dönük olarak talep et o farkları. Eğer vermezlerse, dava açarsın...

Üst Alt