Bilgi Hazinedir (merhaba, bu konuda acaba siz ne dersiniz merak ettim)
url=https://www.hizliresim.com/ceo2prp]
[/url]
Ekte gördüğünüz gelen yazıdaki rapor benim 2. raporum, (öncesinde de 2 yıllık bir raporum vardı.) ve bu raporda 2 yıl süreliydi ve süresi doldu, ve elimdeki 3. raporun süresi de 13 mart 2022 de doluyor (raporlar hep 2 yıl süreli verildi.
Dolayısı ile bu gelen yazıda bahsi gecen rapor geçersiz kaldığı için elimdeki şu andaki 3. rapor ile yeniden görüş istemem gerekiyor diye düşünüyorum. Tek handikap, bu raporun bitimine 3 ay kaldı ve bu süre oldukça kısa bir süre, daha önce 2 ay içinde cvp vermişlerdi ancak araya pandemi girdi vs. şu anda belkide cvp bile vermelerine fırsat kalmadan raporun süresi bitmiş olacak bilmiyorum.
Ancak aklıma başka bir husus daha takıldı, bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varmı, bu rapor dediğim gibi 3. raporum, yani ilk rapor değil, ilk rapor sonrası verilen raporlarda "yenileme" yazıyor. Yani aklıma takılan şu, yenileme raporları, ilk rapor tarihindeki yönetmeliğe göremi değerlendirilerek puanlanır yoksa güncel yönetmeliğe göremi değerlendirilir. Bu konuda bilgisi, tecrübesi fikri olan varmı?
login
Diğer dediklerinize bir şey diyemiyorum, bilmediğim için yani...Hukuksuzluk konusunda ise yüzde yüz haklısınız, bir çok hastalığa, engelli kabul edilebilmesi için öyle kriterler koymuşlar ki bu tamamen insanlık suçu, (uyku apnesi hastasıysan senden eksiksiz olarak maske kullanmanı ve 3 aylık maske cihazı kayıtlarını rapora eklemeni istiyorlar ve apne hipopne endeksin ten aşağı düşüyormu diye kontrol edip düşüyorsa seni engelli kabul etmiyor. Bu aynı şuna benziyor, bacağın ampüte edilmiş engellisin ama protez bacakla yürüyebildiğin için sana engelli puanı vermiyor.
Bir başka husus ta psikiyatri hastalarının değerlendirilmesi hususunda, en az 12 seans elektroşok tedavisi uygulanması ve tedaviye olumsuz yanıt verdiği belgelendirilmiş olmalı diyor. Hiç sormuyor ben elektroşok olmayı istiyormuyum kabul ediyormuyum diye. Kısacası, 28.09.2021 de çıkan yönetmelik ile önceden engelli olarak rapor edilen ve haklardan yararlanan bir çok insan bu yönetmelik ile artık sağlam kategorisinde kabul görecektir. Eskilere de bir şekilde yeniden muayene vs isteyerek zorluk çıkarmaları muhtemel bu gidişle.
Toplam 6302 günüm mevcut şu anda.