Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluğa geçsem mi? Raporum çalışmama engel olur mu?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
sayın yönetici kardeşim ..lise mezunu engelli biriyim...fmf esensıyel tremor ,hipotiroidi ,obsesif kompulsif bozuklukve gözden yuzde 52 raporum var ,
Q2014 ekpss den 84 puan aldım.3.5 yıl sskdan emeklılıyime var 1977 dogumluyum.09.08.1999 ssk girişlıyım ve vergi indirimim var...
raporumda tam görme gerektiren işlerde ve ince el becerisi gerektiren işlerde çalıştırılamaz yazıyor ..bilgisayar sertifikamda var lise mezunuyum...

memurlugu seçsem bu raporumu bahane ederlermı almamak için.

ve burda okudugum kadarıyla emeklılık durm u hepten deyışıyor degermı memeurluga geçmeye ,ve geçersem uygun bir iş verırlermi çünkü ellerımde bıraz tıtreme var ,hizmetlimi seçmelıyım memurlukmu yardımcı olursanız sevinirim...

puan iyi ama açılacak kadroya bağlı

sorumun en önemlı yanı yönetıcı kardeş benım raporda ince el becerısı gerektıren işlerde ve tam görme gerektırwen işlerde çalıştırlamaz yazıyor mesela ben bılgısayar sertıfıkmala bır memurluk seçsem onlar sen bu işe bu raporla uygun deyılsın dermı...

duvarınızada yazdım hiç bir sorun olmaz

çok teşekkür ederım kardeşim bayanın bırı burda yazmıştı engellı olarak atandım ve bılgısayarsertıg,fıkam meb onaylı dıye kabul etmedıler yazmış dedım orda atandıgımız yerde sorun oluşturuyorlarmı bu gıbı nedenler çıkarıp...saygılarımla.

sorun çıkmaz.atama yapmamaları için bir neden yok.önce memurluk,sonra hizmetli kadrosunu yazın tercihlerinize.

çok tşk ederım 10 tane ılk tercıhe memur yazayım son beş tercıhe hızmetlı...

bu puanla nereyeı yazsam uygun olur acaba 84 puan ...

pekı bu şekılde süreklı bır raporum ve süreklı vergı ındırımım var emeklılıyımede 2 yıl var desem ..ve memurluk sınavındanda ıyı bır puan aldım...memurlugu tercıh etmelımıyım yoksa emeklılıyımımı beklemelıyım ... sankı memurluga gırsem benı orda kabul etmıycekler yada bahane bulacaklar gıbı gelıyor ve memurıyete geçtıyım için sskdan bu haklarımı kaybederım korkusuyaşıyorum ...yardımcı olursanız sevınırım....

Çalışmak istiyorsanız memurluğa geçin. Baktınız ki çalışmak zor geliyor, ayrılırsınız... Ayrıldığınızda geçmiş sigortalılığınıza dair herhangi bir hak kaybınız olmaz.

yani bir kaç yıl memurluk yapıp istıfa edıp sskdan emeklılıyımı ısteyebılırmıyım...haklarım kaybolmaz dogrumu anladım.

84 puanla ilk atamada hizmetli bile gelmeyebilir. eğer acelen yok ise ikinci atamayı bekle ve hem istediğin bir şehre ve memur olarak atanma şansın çok daha iyi olur. Raporundan dolayı hiç kafanda bir soru işareti kalmasın hiç bir sorun çıkmaz Sen zaten engelli olarak atanıyorsun.

Üst Alt