Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur, VHKİ ve bilgisayar işletmenliği arasındaki fark nedir?

Kaya1234

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Selamlar. Ekpss tercih dönemi yakında başlıyor. Tercihlerde bulunurken bunlar arasında ne gibi farklar var? Öncelik VHKİ veya Bilgisayar işletmenliği düşünüyorum ama istediğim şehirde veya kurumda sadece memur alımı olursa mecbur ona başvuracağım. Kurum içinde düz memurluktan vhki veya bilgisayar işletmenliğine geçiş zor oluyor mu? Çok beklemek zorunda mıyım, kaç yılda geçebilirim?

hepsi aynı eşdeğerde kadrodur. masa başı evrak işi yaparsınız özlük ve maaş hakları hemen hemen aynıdır.

Selam. 12 yıldır MEB de çalışıyorum. Kadrom Genel İdari Hizmetler ünvanım Bilgisayar İşletmeni. Genel İdari Hizmetler kadro adıdır. Bunun içinde ünvanlar vardır. Memur, VHKİ, Bilgisayar İşletmeni, Şef vs gibi. Kendi çalıştığım kurum için söylüyorum genelde 2 yılda bir ünvan değişikliği başvurusu olur ve aynı kadroda yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl çalışman gerekir. Derece kadro vs uygun ünvan varsa sınavsız atama ile ünvanın değişir. VHKİ ve Bilgisayar İşletmeni ünvanının Memur ünvanından farkı Bilgisiyar sertifikan olması.

Üst Alt