Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olursam bakım maaşı ne olacak?

denizkızı

Aktif Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
5
Başlığı nasıl açacağımı bilemedim ama kısaca durumumu özetlemek istiyorum.

Ben bakım maaşı alıyorum ve diğer bir yandan da Ekpss'ye girip memur olmak için tercih yaptım. Varsayalım ki tercih sonuçları açıklandı ve herhangi bir şehire memur olarak atandım. Atandıktan sonra 2-3 ay civarı güvenlik soruşturması oluyormuş. Şimdi ben atanır atanmaz mı maaşı kestirmeliyim yoksa güvenlik soruşturmam bitip bana artık gel başla dediklerinde mi kestirmeliyim? Atamam yapılır yapılmaz kestirirsem güvenlik soruşturması süresince bakım maaşı alamadığım gibi memur olmam tamamlanmadığı için memur maaşı da alamayacam ve çok zor bir durumda kalacam maddi olarak.

Özellikle konunun uzmanı @Kalem abla ve bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa ne yapmam gerektiği konusunda çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt