BU İNSANA DİKKAT EDİN SAYIN ENGELLİ KARDEŞLERİM
ADI: MEHMET
SOYADI: UÇKAN
DURUMU: ENGELLİ
İKAMET: İSTANBUL
MESLEĞİ: AKÜLÜ ARAÇ TAMİRİ
MEHMET UÇKAN TEL NUMARALARI:
0532 640 42 64
0542 315 92 52
0507 246 20 49
Merhaba biz üç engelli arkadaşız.
Ben Mehmet Gümüş, İdris Yeniay ve Emrah Şahin. üçümüz de 2022 den sakatlık maaşı almaktayız.
Bizim ortak sorunumuz, Deniz Fenerinden bizlere Akülü sandalye verdiler. Ama bir süre sonra bu akülü sandalyeler durmadan arızalanıyor bizler çok müşkül durumdayız. Bu akülü sandalyeleri Adanada yapacak kimseyi bulamadık.
6-7 aydır evden dışarı çıkamıyoruz. Son çare olarak teknolojiden faydalanalım internetten bir tamirci bulalım dedik. Ve internette sörf yaparken XXXXXXX MARKETİ internetten bir tamirci bulalım dedik. Ve internette sörf yaparken XXXXXXXX MARKETİ Olan tıklama butonu tıkladık. ve ulaşabilecek telefon numarasını aradık ve xxxxxxx marketi sekreterine booster puma joistic kumanda kolu olup olmadığını sorduğumuzda telefondaki sekreter kendilerinde öyle marka kol bulumadığını ancak bu arabaları tamir edecek biri olduğunu isterseniz numaramı tamir edecek kişiye vereyim diyerek benim numaramı MEHMET UÇKAN adlı kişiye numaramı verdi.
Mehmet UÇKAN bey beni arayarak kendisinin müdür olduğunu bizim kullandığımız akülü sandalyelerden elinde çok olduğunu söylerek gerekirse tamir edemediğiz cihazların yenisini ücret karşılığında değiştirebileceklerini söyledi. Ben tamir garantisi olup olmadığını sorduğumda www.xxxxxx.com.tr nin müdürüyüm diyerek sekreterdende bizzat kendim arayarak malum şirketin müdürü olduğunu teyit ederek 2 adet BOOSTER PUMA JOİSTİC KUMANDA KOLU ve ALMAN ORTOPEDİA Marka akülü sandalyemi ( CEVİZLİ MAH. TALATPAŞA CAD. KARAKAŞ SİTESİ NO:3 MALTEPE / İSTANBUL ) Adresine PTT KARGO ile 11.06.2009 tarihinde arkadaşımız İBRAHİM ALDEMİR tarafından MEHMET UÇKAN'a arabamı ve kumanda kollarını yolladık.
1 hafta sonra MEHMET UÇKAN Beni arayarak kumanda kollarının tamir edildiğini söyleyerek bizden mehmet uçkan adına 800 TL Yatırmamızı istedi. bizde aynı gün içinde 800 TL'yi 19.06.2009'da mehmet uçkan maltepe ptt adresine havale ettik.
Havaleyi alır almaz bizim tamir edilmiş kumada kollarını yollayacağını söyledi ama hergün telefonla arayarak kumanda kollarını ne zaman yollayacağını sorduğumuzda kargoda karışıklık olmuş ADANA CEYHAN İLÇESİNE gittiğini söylyerek bizi bir hafta oyaladı.
YURTİÇİ KARGO ile 2 adet kumanda kolu, 12 adet kömür, kömür yatağı ve kömür yatağının kapağını göderdiğini söyledi inanın telefonu sevinçle kapattık. Sabırla kargonun gelmesini bekledik. 27.06.2009'da kargo geldi 7 TL kargo ücretini ödedim.
Mehmet uçkan bizi yine kandırır şüphesiyle gelen kargoyu kameraya kayıt ederek açtık içinden bizim arabayla alakası olmayan sadece bir adet kumanda kolu çıktı. Kamerayı kapatmadan mehmet uçkanı aradık ve neden bizi böyle kandırıp oyaladığını sorduğumuzda yanlışlık olduğunu söyleyerek bizden iyi niyet beklentisi istedi telefon görüşmesi kameramızda kayıtlı.
Parasını ödediğimiz halde kendisininde engelli olduğunu bizlere söyleyen mehmet uçkan böyle yalan söylediği için bağışlamamızı beklediğini belirten uzun bir mesajı gece saat 01.43 tarih:08.07.2009'da 0542 315 92 52 telefonundan benim hattım 0537 xxx xx xx nolu telefonuma yolladı.
Bu tarihten beridir mehmet uçkan adlı şahıs bizi kaile almayıp telefonlarımıza çıkmamaktadır. Alman Ortopedia marka akülü sandalyemi ve 2 adet Booster puma kumanda kolumuzu alamadığımızdan çok muzdarip durumda kaldık.
BÖYLESİNE İNSANLARDAN DARBE YEMEYİ HAZMEDEMEDİM VE BU BAŞLIĞI AÇTIM
MEHMET UÇKAN ADLI ŞAHISTAN HESAP SORMANIZI VE BİR AN EVVEL PARASINI ÖDEDİĞİMİZ MEYRA MARKA AKÜLÜ SANDALYEMİZİ VE BOOSTER PUMA KUMANDA KOLUMUZU DİNAMO PARÇALARI OLAN 12'ŞER ADET KÖMÜR, KÖMÜR YATAĞI VE KÖMÜR KAPAKLARININ TARAFIMIZA İADESİNİN VE BU GÜNE KADAR BİZLERİ BÖYLE KANDIRMALARININ VE MAĞDUR ETMELERİNİN HESABINI SORMANIZI VE ENGELLİLERE BİR DAHA SAYGISIZLIK YAPANLARI VE MAĞDUR EDENLERİ BÖYLE TEŞHİR EDİP BİR BAŞKA ENGELLİ KARDEŞİMİZİ MAĞDUR ETMESİNLER...!!!!!
MEHMET GÜMÜŞ