Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medikal ödemelerimi SGK çok geciktiriyor. Ne yapmalıyım?

asabi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar
medikalden peşin aldığım raporlu sonda, hasta alt bezi gibi malzemelerimin ödemelerinde hep sgk geç ödeme yaptı. bazen 2- 3 defa peşin aldım hala tık olmadı. sgk il müdürlüğünü arayıp sordum da imza da gelmedi, ne zaman gelir bilemeyiz şu zaman yine arayın denilirdi.
son aramam da ise; size hesabınıza yatırılınca ihbar mektubu gelecek ne zaman meçhul aramanız da bir fayda yok artık bizi denildi.

nereyi arayıp nereye danışacağız ? onun için ben de sizlere(kendi kendimize)sormak istedim :pşimdiden teşekkürler.

önce geçmiş olsun istanbul sgk sonda ödemelerini 5 ayı doldurunca hesaba
havle ediyordu şimdi son zamanlar T C kimlik numarasına yapıyor
kimlile alıyosun ben istanbuldan 2 yil oldu hep 5 ay sonra alıyorum.

Benim sonda ödemelerim istanbul sgk'da 2 ayda yapılıyor. Şu anda içerde hiç faturam yok. Daha doğrusu yeni reçeteyi iki gün önce yazdırdım.. bi o var içerde. Onu da diğer reçete zamanı gelmeden alırım heralde.

Hangi ildesiniz?

arkadaşlar ödemelerinizin 30 günde yapılabilmesi için sürekli çalışmalar yapılıyor. sgk medikal ödemelerde daha hızlı ve verimli işlem yapabilmek için yakında bütün mensupları için tek bilgi işlem sisteme geçecek. 4 ocak itibariyle de farklı bir muhasebe sistemine geçildi. ssk bağ kur emekli sandığı ve 18 yaş altına hizmet veren kurum 15 ocaktan sonra memurlara da hizmet vermeye başlayacak 15 ocaktan sonra geçikmelerde artabilir. kurumların birleşmesinden dolayı aksaklıklar oluyor.sonuna kadar haklısınız.cebinizden para verip ödenmesini beklemek sıkıntı. Kurumun medikal firmalardan hizmet alması da gündem de geçmiş olsun.

Üst Alt