Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

diplomat4231

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 günlük itiraz süresi bitti ve itirazların değerlendirilmesine başlandı ve bugün 5. gün oldu değerlendirme daha ne kadar sürecek acaba

Kesin o zamana açıklanacak mı bilgi var mı ?

Heyecan giderek artıyor, hak edenler girer inşallah...

açıklansada bizde ders çalışmaya başlasak kazanamadıysak :)

Arkadaşlar lise mezunları kaç puana kadar yerleştirilecek bilginiz var mı ben 84 aldım şansım var mı acaba 6. tercihim açık

arkadaşım lise mezunlarında gördüğüm kadarıyla 90 üstü alan çok var ama yinede tercih ettiğin ile göre değişebilir ama çok zor gb hakkında hayırlısı olsun inşaallah

90 üzeri kaç kişi var kesin bilgin var mı rakam söyleyebilirmisin

türkiye genelinde 100 alan.600 kişi diye duydum. sizlerdende duyan varmı acaba. eğer öyleyse şansımız az.ben şunu merak ediyorum mesela sivastan en yüksek puan alanlar kaç kişi .gibi bilgileri paylaşalım arkadaşlar.bi arkadaşım var. 96 almış. ama umutlu değil. 100 alan çok diye. biliyorum tercihden fark eder ama .insan genel bi bilgi olsun istiyo işte.

Arkadaşlar, mantık yürütüyorum Türkiye de kaç il var. Bırakın 60 ı 70 i 50 il üzerinden hesaplayalım her ilden 90-100 arası puan alan 100 kişi düşünün ki fazlası var eksiği yoktur.
kaç kişi yapıyor 5000 kişi ha ben bunu hizmetli adaylar için yapıyorum liseler için, yerleştirmelerde en yüksek puandan en aşağıya doğru olacağından ki 2000 kişi alınacak o zaman 100 ve 95 arası alanlar yerleşir diğerleride başka bahara hiç kimse hayal kurmasın lütfen bende düşündüm ve mantıklısıda bu hiç bir umudum kalmadı. Benim puanım da 84 ama hiç umudum olmadığımdan artık unuttum bile bu sınavı.

Ya arkadaşlar bu tür şeyler yazmayın kimden duydunuz 100 alan 600 kişi olduğunu...

ben daha önce kayseride sınava girmiş olanların listesine baktım il mem de var 37 kişi falan alınacak ama 90 üstü nerdeyse 50 kişi gördüm diğerleride farklı değil sitelerden gördüğüm kadarıyla ama 6. tercihten belki bi şans olabilir hayırlısı olsun hakkımızda

100 alan hiç duymadım bi memurlar nette biri vardı o yazmıştı bilmem doğru bilmem yanlış

kardeşim de benim gibi engelli meb aramış ve 88 ve 100 puan alan 2000 kişi olduğunu söylemişler.

arkadaşlar genel bir araştırma yapan varmı derinden ataamalar kaç puana kadar iner ben biraz gezindim tmm puanlar yüksek ksorulardan dolayı ne yalan söylim 96 ya bile net gözüyle bakmıyorum şöyleki hizmetliden giren 23917 kişiydi bu baz alınarak herkes aynı seviyede ölçülerek düşününce zor gibi fakat sanıyorum bunu 7000-10000 arası sıfır denecek kadar düşük tür benim tahminim böyle ise 90 kadar iner zatenn söz konusu biz engelliler isek herkes nete girip aratırma yapıyor yani %85 kısım nete bilgisini paylaşıyor vel asıl kelam yüksek çekenler zaten nette hep çoğu hiç ilgilenmyor bile hal böyle oluncada çoğumuz çekimser kalıyoz nettekiler ve bi bu kadar daha iyi yapanlr varsa 88 bile düşer sadece bir tahminkimse umudunu yitirmesin 23917 kişide çok çok iyi yapacak değilya elbette çok fire vardır eminim bundan ortpedi sorularında 3-5 soru yanlış yapan %90 dan fazldır kesin gccen hafta bir sorulara göz ttım daha zor geldi sanki :)

Arkadaşlar müjde müjde müjde meb personel alım sınavları açıklanmadı

Arkadaşlar ne yazık ki halen açıklanmadı sınav merakla bekliyoruz

şu atamalar bi açıklansaydıda rahatlasaydık hep birlikte sıkıldım artık stresten sivilce bile çıkıyor yani..

Üst Alt