Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ve diğer kurumların sınavlarına aynı zamanda başvurabilir miyim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
MEB ile beraber dıger kurumlarda özurluler ıcın sınav yapacaklar..bır suru kurum var...

Ben hem meb'e hem dıger farklı kurumların sınavı ıcın basvuru yapabılırmıyım.?yanı bır kac sınava gırebılırmıyım,memurluk ıcın..?
hangı kurumu önerırsınız..

valla fotokopinizi çekip hepsine girebilirseniz girin ama meble birlikte diğer kurumlarda aynı gün ve saatte sınav yapacağına göre uzak bir ihtimal siz meb e girin yeterli

oncelıkle ılgınız ıcın cok teşekurederım..tabı kı dıkat edecem,aynı gun olacaksa sınavlar :) gırmem ama hanı gırebılırmıyım evetse tamam..
teşekur ederım..

giremezsiniz diye biliyorum rica ederim:)

dış ticaret müsteşarlığı ve üniversiteler dpb sitesinde mevcut kiraz

kiraz bir suru kurum var...saglık bakanlıgı..askeriyede var sanırım..daha bır cok varda..hatırlamıyorum..38 bın memur alımı olacaktı yaa..farklı farklı kurumlarca olacak.sadece mrb yada askerı veya saglık bakanlıgınca degıl

şuan gündemde olan meb üniversiteler ve dış ticaret müsteşarlığı diğerleri şuan için ilana çıkmadı

aynı gün aynı saatte olmadığı müddetce kriterlerin tutuyorsa istediğin kadar kurumun sınavına başvuru yapıp girebilirsin... Sorun olmaz...

anladım,38 bin engelli alımı için şuanda meb belli oldu,diğer alımlar açıklanmadıydı,o yüzden sormuştum.

148 kadro daha var kiraz dediğim gibi üniversiteler ve dış ticaret müsteşarlığı şuanda sınav açar kurumlardam meb haricinde

evet 38 alım olacak fakat sadece meb ve unı. belırtmıs..

Tabiki farklı bakanlıkların sınavlarına başvuruda bulunabilirsin. Diyelimki girdiğin sınavın birini kazandın ve ataman yapıldı, fakat diğer sınavın daha açıklanmadı, sınavı açıklanmayan diğer kuruma başvuruda bulunabilmen için kazanıp atamanın yapıldığı kurumda göreve başlamayacaksın ki diğerini tercih edebilesin buda çok büyük bi risk.

7201 sayılı Tebligat Kanunu ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa (Madde 62) göre sana atama tebliği yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içinde atandığın göreve başlaman gerekiyor. Aksi halde ataman iptal edilerek 1 yıl süreyle tekrar hiç bir suretle müracaatın kabul edilmiyor.

Üst Alt