Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sözlü mülakat aşamasında torpil olur mu?!

kenan57

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
MEB sözlü mülakat aşaması

selam arkadaşlar meb sözlü mülakatına daha önce katılanlar yada bu konu hakkında bılgı sahıbı kısıler bıldıklerını yazabılır mı ??
yada hep dogru cvp lar versekte sözlü mülakat oldugu ıcın gene torpil olur deyıp sımdıden pes mı etmeli??
olumlu olumsuz her turlu cevaplarınızı beklıyorum...

Sözlü mülakat dendiğinde neyin ne olacağını kimse bilemez. Sözlü mülakatlarda soru fantazileri efsanedir...

sadece mulakata 10 davet edildi .
kasim yıldırım
hasan yıldırım isimleri cok dikatimi cekti
:(

ve 7 sırada ki kişi nin ismi ise Mustafa ÖZÇİÇEK diye biri dogum yeri BOŞ bırakmişlar

torpilin en aglası var tabii

ewet bir torpil macerası daha sonuclandı ve dayısı olanlar iş başı yapacak ne yani dayısı olana sorulan soru cumhurbaşkanımız kimdir dayısı olmayana meb bakanı kımdır ? dayısı olan mülakatta 2 dk içeride duruyor bizim pestilimiz cıkıyor nereden eleyebiliriz diye HAKKIMIZI YİYENLERİ ALLAHA HAVALE ETMEKTEN BASKA CAREMİZ YOK .

Sınavı kazanmış insanlara Mülakat yapmadaki amaç ne olabilir senin bilginimi ölçüyorlar:D 100 tane soruya doğru cevap verip olum konuşmalarınla ordaki insanları etkilemek yerine adını söyleyebilceğin bi dayın varsa iş senindir :eek:mülakat fasa fiso başvuran insanlardan en yüksek puanlı olanı almak varken mülakatla en düşük puan almış insan bile giriyorsa bu işte çapan oğlu olduğunun ispatıdır:)

bence torpil yapılacağını düşünerek hareket etmeyin. rahat davranın kendinizden emin olun. bazen insanların size sordukları değil sormadıkları daha önemlidir. bir de bence internetten özel sektörde iş başvurularında neler sorulur ne tarz cevaplar verilir bir araştırın.

sözlü mülakatta hep torpil oluyor zaten tanıdık oldu mu her türlü geçersin olmadı mı sana sorarlar örnek altın ayı ödülünü hangi film almıştır? cevap : BAL :) bu soruyu bir arkadaşımıza sormuşlardı.. işte türkiyedeki bölgeleri sayın, kktc cumhurbaşkanının ismi falan filan güncel gelişmelerden soruyorlar bu gibi soruları arkadaşa sordular hepsine doğru cevap verdiği halde yine geçemedi istediği adamı alıyorlar kısacası.. :) kimse torpil olup olmayacağını bilemez ama şans diyelim..

sözlü mülakat olayı bence baslı basıan torpil demek bence sözlü mülakatın adını değistirmeleri gerek torpil mülakat diye yokse ne kadar dogru cvp versekte olmuyor kendımden bılıyorum bugun yasadım cunku .sözlü mülakat yerıne kura cektırselerde en azından kısmet degılmıs derdım üzülmezdim torpil konusunuda aklıma getirmezdim.

Adalet mülakatında BÜLENT ERSOYUN KADIN OLMA YILI SORULMUŞ kaç kişi bilmiştir dayısı olan 1982 demişse kadın olma yılı 1982dir bu iş böyle;)
'Bülent Ersoy ne zaman kadın oldu?' Meclis gündeminde - Sabah

dayısı olan zaten sorulan butun soruların cvp yanlıs ları varsa dogru bıze gelıncede dogrularımızda yanlıs oluyor o kadar tarih yada coğrafya soruları varken bülent ersoyu sormak ta işin acayıp kısmı .

KARDEŞİM SİZE NE SORULDU? benim bildiğim mülakata ayrı ayrı alıyorlar kimin neye doğru cevap verdiğini yanlış cevap verdiğini mülakattaki bilir kişiler bilir:) dayısı olan cevaplamasada olur alıncak kişinin doğrusu yanlışı kayıtmı ediliyor sanki:eek:

xxxman;

ewet kardesım senınde dedıgın gıbı ayrı ayrı alıyorlar ama cıkan kısı ıcerıde neler soruldugunu soyledı ve ılk mulakatı oldugu ıcın cok heyecan yaptıgını soruları ıkıser kere tekrarlattıgını soyledı kız cıktı tıtrıyordu heyecandan bende heyecan yoktu hayatımı anlattım neler yaptıgımı ne gıbı egımtım aldıgımı hangı kursları bıtırdıgımı soru yagmuru vardı bırı bıtmeden baskası soru soruyordu butun sorulara cvplarım dogruydu ama ben yaklasık 30 dk durdum ıcerıde heyecan yapan kız 2-3 dk cıktı ve kazanan o kız oldu .yanı cevaplamasada oldu :(

KENAN KARDEŞİM BELKİDE SENİ ÇOK KONUŞUYORSUN DİYE ALMADILAR:D kardeş hayırlısı olsun boşver dünyanın sonu değil bu torpillerin sonu gelmez adım attığın yerde dayın olcak yoksa mercimek boyu kadar yol alamazsın iş hayatında:(

sözlü mülakat farklı bi olaydır kimin nasıl geçeçeği belli olmaz..

normalde cok konusanbırı degılım sakın saygılı biriyim . bu dunyada hep dogru yapmakla biryerlere gelın mıyormus onu bır kere daha öğrentmıs oldular sağolsunlar .

Üst Alt