Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavlarına girebilmek için yaş sınırı var mı?

BAĞKURLU

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben 43 yaşındayım sınava girme hakkım varmı?? Birde emekliliğe başvurdum ama hala ankaradan onaylanmadı. Diğelimki emekli oldum (bağkur'dan) bu sınava girebilirmiyim....Yani çalışabilirmiyim?? Neticede alacağım emekli maaşı maalesef 650 TL.:(

öğretmen atamalarında 40 yaş sınırı var olduğunu biliyorum.

Evet öğretmen atamalarında ilk defa öğretmen olacaklarda 40 yaş sınırı varmış. Benim için şuan önemli olan emekli olan sınava girebilecekmi:confused:

girersin memur yada hizmetli olarak

Yüksekokul mezunuyum. Memur olarak girmeyi düşünüyorum:)

Meb sınavına uygunluk

Arkadaşlar, bu sınava uygunluk hakkında ben tatmin edici bilgi alamadım. Anladığım kadarıyla 40 yaş sınırı birtek ilk defa öğretmenlik yapacak olanlarda var diğerlerinde yaş sınırı yok. Ancak diğelimki Emekli sandığı hariç SGK'dan SSK'lı veya BAĞKUR'lu olarak engelinden dolayı erken emeklilik hakkı elde etmiş olanlar bu sınava katılabilecekmi?? Yani sınavı kazanırlarsa çalışabileceklermi? Birde eğer çalışırlarsa bildiğim kadarıyla emekli maaşı tamamen iptal olacak, peki diğelim devlette çalıştı ne zaman tekrar emekli olur ve emekliği sandığındanmı olur? Burası oldukça karanlık. Bilgi verirseniz sevinirim...
Saygılarımla,

Üst Alt