Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavını kazanıp öğretmen olarak atandım, ama KPSS sınavında da atandım..?

atlantis

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben mebin engelli personel alımı sonucu, öğretmen olarak tercihime atandım. fakat daha önce KPSS 2010/1 tercihlerinde bir üniversiteye memur olarak atanmış durumdaydım üniv. başlama tebligatı göndermişti fakat ben fiili olarak işe başlamamıştım üniv.
konuştuğumda fiili olarak başlamadığınız için siciliniz personel genel md lüğüne işlenmez ne zaman başlarsanız o zaman başlamış sayılırsınız demişlerdi.
bu durumda benim meb atamam iptal olur mu??
sınava başvuru ve sınav zamanında atanmış değildim ve şuan da fiili olarak başlamadım bilgsi olan varsa cevaplarsa sevinirim...

bende buna benzer soruyu soracaktım,bilenler varsa cevaplar...

Kadrolu memur olarakk atanıp göreve başlamama durumunda nasıl bir uygulama yapılıyor onu 657 sayılı Devlet memurluğu kanunundan bakabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla kadrolu olarak atanıp göreve başlamayanlar 1 yıl memurluğa atanamıyordu

engelli alımı ile kpss aynı kurumlar mı, birbirini bağlamamalı. bir arkadaşım kpss den kadrolu kazanmıştı,atanamamıştı, sadece kadrolu olanlara atanamıyordu,sözleşmeli yi tercih edebiliyordu...engelli alımı ile kpss birbirinden bağımsız kurum olmalı,yine de emin olmak lazım...

Üst Alt