Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında yaşadıklarınız..?

kayaozesen

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
sınav başlamış saat 14:09 bi kız geldi sınava girecek oturacak yeri dar bir alan herkes kalktı hanfendiye yer açıldı bende duruma mudahale ettim napalım ayaktamı kalsın dedi görevli .. bende eğer ben 13:30da kapının onunu kesip bekliyorsam o da geldin beklesin dedim sınav bitiminde salon komisyonuna şikayetimi bildirdim 30 dk içinde gelmesi normal dedi sizce de normal mi bu durum

ASIL GECTI PEKI. SORULAR BAZILARI COK KOLAYDI . MAATEMATIK ACAYIP KOMIKTI. RESMEN DAlaga gecer gıbı sorulardı.

aynen öyle matematik den hiç bu kadarını beklemiyordum x y saçmalığını beklerken benim için süpriz oldu sınav baya bi güzeldi de işte bu sınavda her zaman olduğu gibi önce torpilli olanlara bakacak...sonra sıra gelirse bizlere...hayırlısı olsun inş....

boylede sans. gecekı dıs tıcaretten 95 beklıordum oakadr emınımkı kendımden. 82.5 aldın dedıler. bılmıorum acıkcası kac kısı 100 almıs. demıorlarkı bızı sızı bosuna topluoruz zaten kadrolar bellı. resmen dalaga gecıorlar

aynen öyle bizde bi umutla gidiyoruz herkesin yeri bile bellidir..bakalım nasipse tesadüfende olsa bi yer gelir inşallah...

Herkese Geçmiş Olsun

uzun bir süre bekledik stres yaptık çalıştık çalışamadık ve en sonunda girdik sınava ve bitirdik...
Herkes için hayırlısı olur inşaallah...

sorular kolaydı kimi sorular yanıltıcı idi bana göre bu yanıltıcı sorular sonucu etkileyecek.bu soruların toplamı 5 ya eder ya etmez

peki bu sınavın sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bilen varmı ??

hala kırk beş barajından bahsedenler var
insanlar neye dayanarak konusuyor bilmem..

peki soruları hatırlayan var mı???

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun öyle veya böyle sınavı atlattık hakkımızda hayırlısı olsun nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden demiş atalarımız biraz da nasip kısmet meselesi bence hakkımızda hayırlısı olur inşallah

birinci cumhur başkanı sorusunda mustafa kemal seçeneği varmıydı arkadaşlar yoksa benmi görmedim kafama takıldı

sınav nasıl mı qeçti .. sınav kolaydı gayet basitti. zor soru yoktu benım kanatimce.

sorulara qelelim.. 10 tane türkçe wardır anlam bilgisi anlatım bozukluquda wardı 1 tane...

matematikte. mantıqa dayılı sorular wardı mantık olan herkes bence çözerdi..

tarih içler açısı o kadar ince noktalara çalıştım neler neler qelmedi ki. Atatürk soyadı aşağıdakilerden hansinindir? istiklal marşımızın yazarı kimdir? il başbakan kımdır...

coğrafyada öleydi. sorular ise. ormanlık alan en cok hangi bölgemizdedir. ege denizine dökülen akarsuyumuz wardı sanırım.

işte öyleydi daha ne dielim. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Yerleşebilecez mi acabe?

sedef ismet inönü olacakmıs cevap atatürk yoktu.

Battusay dediğinde haklısın zaten belirleyici sorular wardı. herkes 50 soruyuda yaptı ama içinden yapılamayan belirleyici sorular wardı. kendımden pay biçiyorum. yanlış yapma olasılıqım olmadıqı soruyu yanlıs yapmısım düşününce sinirlendim kafayı yiyodum nasıl olur die. dikkatsizlik mutlaka oldu ama dediğin gibi 45 doğru altını bende zor görüyorum.

tşkler cx571 ama atatürk olması lazım değil miydi

sınav şıklarında atatürk yoktu ki sedef. ismet inönü-celal bayar-kazım karabekir-kenan evren wardı.. zaten benım tek yanlısım bu sorudur... diğerlerinde yanlısım olmadıqını düşünüyorum. Umarım düşümdüğüm gibi olur.... şimdide açıklansın die beklicez..

sorular çok basitti herhalde arkadaşında dediği gibi 45 ve üstü yapanlar girebilecek gibi geliyor bakalım ne olcak hepimiz için Allahtan hayırlısı

ahmet ben açıkcası çantada kek olmasından Şikayetcıyım. belirleyici soru yok denilecek kadar azdı..

ya iletişimle ilgili bi soru vardı a kitapçığında. onu naptnız?

sorunun birinde ikinci cumhurbaşkanı kimdi diye sordular birinci değil,ilk başbakan kimdir diye ayrı bir soru vardı ikiside ismet inönü

Arkadaşlar o kadar derin konulara çalıştık ki_? Gelen sorular ilk okul çocuklarına sorulacak türden çıkınca afalladık. Ünv. Mezunu adama bu sorular sdorulurmu_? Nasıl bi vijdan anlamıyorum. Bizim bilgimizi bu sorularla alay eder gibi ölçmeleri hiç adil değil. Sonraki sınavlar için biraz bilgi edindim kendi adıma. Sınavdan hiçbir brklrntim yoq.:(

bence tercihler etkili olacak sınavdan anlaşılan 45 net çok kişi bekliyor burada tercihlerin öne çıkacağını sanıyorum ben mesela ben ilk sırada karabük yazmıştım ikinci ve üçüncü sıraya yazanlardan avantaşlıyım tabi birde burayı kaç kişinin ilk sıraya yazdığıda önemli olması lazım...mehmette karabükü ilk sıraya yaşmıştır sanırım varmı başka yazan

Merhaba arkadaşlar bende önlisasn düzeyinde girdim, kurs ve bireysel çalışmalarım sonunda çok kötü geçmedi sınav fakat acaip kesin bilgiye dayalıydı, çok basit sorular vardı ama kesin bilgi olmadan bilinecek türden değildi... görevin gerektirdiği mevzuat die çıkan sorular çok karışıktı, inşallah hayırlısı olur çalışan ve çaba sarfeden yerleşir... artık sonuçları bekleme zamanı...

ben karabük yazdım 1.ci tercih . 2.ci zonquldak bence burada nereleri yazdıklarımızda önemli bence. her neyse benım iyiyde bakalım napacaz. sonuc beklemeye basladım :s heyecanlıyım iNşallah kazanmısımdır ne diyim.

s(A):3
s(B):8
s(AxB):?
bu sorunun cevabını hatırlayan varmı kafayı yicem:)

cevap anahtarla ne zaman yayınlanır mı?

ismet inönülü olan soru cumhurbaşkanıydı ama 2. diyordu bide 1. başbakan vardı oda ismet inönü

battısay cevan A olacak. eğitimsizlik olacak. eğitimi olmayan bir insandan verim alamazsın.

Üst Alt