Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına Samsun'dan girenlerin atama listesine nereden ulaşabilirim?

nuh1989

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Meb Özürlü yerleştirme atamaları yapılırken kuramı çekildi yoksa en yüksek puandan düşük puana göremi merkezden ilçelere atama yapıldı.kura çekilmediyse puana göre yerleştirme yapıldı ise burda bir haksızlık yapıldı. Samsun meb özürlü atama listesi sitesinde yok 20-25 tane meb sitesine baktım özürlü atama listeleri verilmiş nasıl öğrenebilirim.görev yerlerinin listesini bursa mebte vermiş ama link yok duyduğuma göre bazıları 1 ci olmadığı halde merkeze yerleşmiş bazı 1 incilerde ilçelere yerleşmiş,sıralamada puan olarak düşük olanlar merkeze yerleşmiş, diğer illerde listesi verilen meblere baktım kontrol ettim duyum doğruymuş. Samsundakini görmek istiyorum burda bir haksızlık yapıldı diğer illlerdeki yerleştirmeler öyle oluyorsa burdada olmuştur bilerekte koymuyor olabilirler.itiraz gelmesin diye nasıl ulaşabilirim

siz ne seviyesinde gidrdiniz sınava seviyeyey ve puana öre atama yapıldı arkadasım aynı zamanda ilk 5 tercihinizdeki yerlere ve buradaki boş kontenjanlara göre atamalarımız oldu milli eğitimin personel genel müdürlüğü sayfasına bakabilirsinz...

Memur olarak girdim ama memur yada hizmetli farketmez özürlü atama listesindeki kastım yerleştirme sonuçları kimin hangi il ve ilçelere yerleştiği ama baktığım bazı illerin yerleştirmeleri karışık yapılmış tercihleride demiyorum 1 ci tercihin yerleştirme sonuçları akasarayından tut sivas 20 25 tane ilin puan sıralmasına baktım birde eylüldeki kurum yerleşmelerine baktım burda bir sıralama dikkate alınmamış 1 ci olan il merkeze yerleşmesi gerekiyorsa 5 inci olan merkeze alınmış puan sıralamasına ve yerleştirme yerlerine baksanız göreceksiniz daha net anlatmak istediğimi sivas öyle örnek verirsek Samsun özürlü atama yerleştirme listesini bulamadım.siteyede eklememişler.Şube müdürünün ağzında çıkan sözde Samsun meb olarak merkeze atama yapmayacağız.Listeyi siteye ekleseler.Listede haksızlık varmı yokmu benden sonra sıralamada yer alan birisi merkezdemi yoksa merkez ilçedemi yerleştirme varmı yokmu burdan yada telefonla da istediğim cevap gelmezse Milli Eğitim Bakanlığından bir bilgi almaya çalışacağım ilk buradan bir bilgi alayım dedim.

Üst Alt