Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına İnternet üzerinden başvurmak isteyenler

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Yılı Taşra Teşkilatı Öğretmen,Memur ve Hizmetli Unvanlı Kadrolara Özürlü Personel Alımına İlişkin Sınav Başvuruları başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Yılı Taşra Teşkilatı Öğretmen,Memur ve Hizmetli Unvanlı Kadrolara Özürlü Personel Alımına İlişkin Sınav Başvuruları başladı.
Başvuru Ekranı için tıklayınız...

doldurdum ama kabul edildi filan demedi sadece burdan basvurmak yetıyormu

ortaokul mezunları basvurabiliyormu arkadaşlar bu sınava

valla bende bir şey anlamadım
trışkadan iş yapmışlar bigi işlemdeki ekmekçiler az çalışmış demekki
başvurdukmu vurmadıkmı belli değil.ne biçim başvuru formu anlamadım

parayı yatırmadan başvuru yapabiliyormuyuz ? ( zeki mürende bizi görecek mi gibi bi soru oldu :) )

acaba himetli icin raporda calışabilir ibaresinin işaretli olmasına gerek varmı öğretmen alımları icin yazmışlar ama himetli alımı icin tam bi acıklama yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

sanırım sadece öğretmen kadrosu için çalışabilir ibaresi isteniyor

evet öyle yazıyor yonetmelikte ama il milli eğitim müdürlüğü başvurularda tereddüt icerisinde tam bi acıklama yok diyor bu konuda ne yaptıklarını bir türlü anlamış değilim bu nasıl sistem bir türlü anlamıyorum

sistemi anlamaya Albert Einstein (aynştayn ) zekası bile yetmeyebilir :)

uğraştırıyolar işte cok şacma birsey bosa insanları umutlandırıyolar

Ya bu çok karışık bi şey olmuş. Ne başvurusu belli ne ataması. şimdi ben kars ta girecem sınava buraya 18 kişilik kontenjan ayrılmış. Benim kars ta ilk 18' e girmem yeterli mi ? Yoksa türkiye genelinde ilk 2000'e mi girmem gerekiyo...

KRAL;

Ya kral meb için form bu değil kardeş aman diyeyim

unı. terkım Lıse mezunu olarak basvuru yapacam degıl mı.?
Hızmetlı mı..memur mu.oğretmen adayı olarak mı basvuru yapacam arkadaslar...

KRAL;
Bu form,daha önceki sınavlar için başvuruda da kullanılan form örneğidir.Ben internet ortamından herhangi bir başvuru olacağını sanmıyorum.Yine tabanlara ve sabırlara kuvvet MEB'in kapısında kuyruk oluşturulacak.

Kardeş internet ortamında başvuru yapıyorsun Milli Eğitim Müdürlüklerinden Onaylatıyorsun

selam;
ben dün il müdürlüğüne gittim ve öğretmenlik için başvuru yapmak istedim fakat memur başvuruların perşembe günü yapılacağını, her gün bilgilerin değiştiğini söyledi, mesala sınav tarihi 04/07/2010 olarak değiştirilmiş bunu oradaki memura gelen resmi yazıda gördüm. sınav ücreti bazı gazel-telerde kalktığı yazılmıştı fakat oradakiler böyle bir yazının çıkmadığını söylediler. bir en önemlisi raporun aslını ve aslı gibi onaylı örneğini istiyorlar mezuniyet belgesininde aslı veya onaylı örneğini istiyorlar. Ayrıca raporunda SÜREKLİ ve ÇALIŞABİLİR kısmında ÇALIŞABİLİR ifadesi yer alan tarihi ne olursa olsun rapor kabul ediliyor.branşlar konusunda da Vali ilçe müdürleriyle toplantı yapılacağını her halde branşların o zaman belli olacak gibi geliyor.
yani arkadaşlar bu işide biraz acele karar verip ayrıntıları belirlemede altyapı çalışması yapmadan alınan bir karar gibi geliyor. yinede hayırlı olsun. İhtiyacı olan herkese nasip olur inşallah. benim öğrendiklerim bunlar. bu bilgileri İZMİR milli eğitim müdürlüğü branş atamadaki memurlardan bizzat kendim dinledim.

arkadaşlar meb kılavuz girişinde ki yazıyı aktarıyorum.ENGELLİ ADAYLARIN DİKKATİNE

1- Sınav Tarihi 4 Temmuz Pazar günü saat 14:00 olarak tekrar belirlenmiştir.
2- Sınav ücreti alınmaması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Sınavın ücretsiz olması halinde sınav ücreti yatırmış olanların ücretleri iade edilecektir.
3- Ücret ile ilgili farklı bir durum çıktığında ayrıca gerekli açıklama yapılacaktır.
4- Özürlerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ve Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik gereği İlk Defa Devlet Memuru olacak adayların başvuruları alınacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında halen Devlet Memuru olarak görev yapanlar ve bu görevlerinden ayrılanlar ile 5335 sayılı Kanunun 30’uncu maddesinde belirtildiği üzere “herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alanlar…”başvuruda bulunamazlar. Adaylardan yukarıda belirtilen durumlarını gizleyerek başvuruda bulunanların, başvuruları geçersiz sayılacak ve atama yapılmış olsa bile atamaları iptal edilerek haklarında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanacaktır.

murad;

peki bu aslı yada aslı gibidir için noter tastiki mi gerekiyor desene bide notere bayılacaz :(((

m.e.b sınavı

arkadslar m.e.b sitesinden nasıl baş vurucaz en son başvuru tarihi ne zman

Üst Alt