selam;
ben dün il müdürlüğüne gittim ve öğretmenlik için başvuru yapmak istedim fakat memur başvuruların perşembe günü yapılacağını, her gün bilgilerin değiştiğini söyledi, mesala sınav tarihi 04/07/2010 olarak değiştirilmiş bunu oradaki memura gelen resmi yazıda gördüm. sınav ücreti bazı gazel-telerde kalktığı yazılmıştı fakat oradakiler böyle bir yazının çıkmadığını söylediler. bir en önemlisi raporun aslını ve aslı gibi onaylı örneğini istiyorlar mezuniyet belgesininde aslı veya onaylı örneğini istiyorlar. Ayrıca raporunda SÜREKLİ ve ÇALIŞABİLİR kısmında ÇALIŞABİLİR ifadesi yer alan tarihi ne olursa olsun rapor kabul ediliyor.branşlar konusunda da Vali ilçe müdürleriyle toplantı yapılacağını her halde branşların o zaman belli olacak gibi geliyor.
yani arkadaşlar bu işide biraz acele karar verip ayrıntıları belirlemede altyapı çalışması yapmadan alınan bir karar gibi geliyor. yinede hayırlı olsun. İhtiyacı olan herkese nasip olur inşallah. benim öğrendiklerim bunlar. bu bilgileri İZMİR milli eğitim müdürlüğü branş atamadaki memurlardan bizzat kendim dinledim.