Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvurabilmek için raporumun olması şart mı?

Ata_Türk

Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
5
Arkadaşlar Slm...

MEB'nin Özür Personel Alımı sınavına girecem. Şimdi Elektronik başvurumu yaptım... Şartları da okudum ama ya ben göremedim, ya da açıklayıcı bilgi yok.
Başvuru sırasında Rapor şart mı, yoksa Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı da geçerli oluyor mu?

Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim...

şimdi ben sınava girecem bir rapor, ehliyet almak istiyorum bir rapor daha ve vergi indiriminden yararlanmak için vergi dairesi hastaneye gönderecek bir rapor daha... bu nasıl iş, üç ayrı yer için üç ayrı rapor mu alacam yani?

vergi dairesi hastaneye gönderdiği zaman hastanede ehliyet almak istdiğinizi söylersiniz 1 raporda istediğiniz diğer değerlendirmeleride yaparlar. Ancak bulunduğunuz şehirde Aile Hekimi uygulaması varsa ehliyet için değerlendirmeyi önce Aile hekimi yapıyor. Başvuracağınız hastaneden detaylı bilgi alabilirsiniz...

Üst Alt