Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB sınavına Ankara'da başvuruda bulunup sorun yaşayan oldu mu?
istanbul 25 milyonluk şehir.sadece bir yerden başvuru almaları çok fazla yoğunluk yapacak mutlaka.o kadar engelliyi cağaloğluna çağırana kadar ilçe meb lere yetki verebilirlerdi.
planı düşünülmeden bir sınav açmışlar galiba.
şimdi sabah git sıraya gir bekle bekle,şu eksik git oraya gel yine sıra bekle,sonra oldu akşam sıra bitti bugün git yarın gel.
arkadaşlar ankara milli eğitime biraz önce başvurumu yaptım hatta başvuru yapan ilk öğretmen adayı benim ankarada
raqporumda çalışabilir yazmamaısna rağmen hiçbir sorun çıkmadı raporu bölüm şefi aldı inceledi çalışamaz yazmadığı sürece kabul edilicekti dedim ewet kabul edicez dedi ve kabul edilidi
hadi herkese hayırlı olur işallah
istenen belgeler ise
1-sağlık raporu aslı ve fotokopisi
2-diploma aslı ve fotokopisi ( formasyonu olanlar için onunda aslı ve fotokopisi
3 1 vesikalık fotoğraf
4-nufus cüzdanı aslı fotokopisi
bu belgeler yetrlidir
ınternetten basvurumu yapıcam..görevle ılgılı özel eğitim ve nitelikler Bölümüne Bilgisayar bilgimin oldugunu belırtebılırmıyım..Bilgisayar sertifikam var zaten.
hizmetli olarak basvuru yapıyorum da.?
arkadaşlar bu kısma elimizde var olan sertifikaları da belirtebilirmiyiz. aldığımız eğitimler vs.
birde kolibandı bende ankara da başvuracağım seninkiler öğretmen için galiba. diğer memurlar içn transkript soruyorlarmış bir arkadaş öyle demişti bende gidip alacam.