Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavı hizmetli başvurusu 24000 şansımız ne kadar sizce arkadaşlar?

24000 cok büyük bir sayı öğretmen olarak basvuran arkadaşlar cok şanslı bence 24000 de ilk 2000 girmek kısmetimize varsa olur

Öğretmen için 1000 Kişi alınacak. Başvuranlar 979 Kişi var. Büyük ihtilmali var. Hepsi yerleşebilir. Sıralama puan belli olur ve nerede yerleşbilecek atanır.

Memur için 2000 kişi alınacak. Başvuranlar 6.079 kişi var. Rekabet puan sıralama yer alacak. Hayırlısı işler versin.

Hizmetli için 2000 kişi alınacak. Başvuranlar 23.917 kişi var. Çok zor durumda. Hayırlısı işler versin..

Bakalım 4 Temmuz da sınavın girecekler. Temmuz ortasında atamaları belli olacaktır. Herkes başarılar dilerim..

Kafanızı bunlarla yorana kadar oturup ders çalışın arkadaşlar . . Çalışırsan şansın çok çalışmazsan şansın yok iş bu kadar basit . . Ayrıca eminim 100 net yapmanız yeterli olacaktır.

100 net puan demek istedi arkadaşlar. amacınız tam puan almak olsun. yok şukadar yapsam atanırmıyım falanları bırakın artık

yurdumda zeki insanları görmek ne kadar gurur verici anlatamam . . :)

[FONT=Microsoft Sans Serif]komik :D[/FONT]

Onu Bunu bırakın artık. Oturun ders çalısın buralarda yok kaç alırsam yerleşirimin hesabını yapmakla olmuyor. hedef 100 Puan olmalı herkes için. herks çalıssın üstüne düşüne yaptın evet 24000 büyük bi rakam ama çalışırsak neden olmasın ki basladım bile. türkçe matematik tarih fire wermiceme adım gibi eminim. biraz anayasa tamamdır.

10 soru yapılacak işlerden sorulacak demişsiniz nedir.?oturan boğa..?

Arkadaşlar bu duruma göre bundan sonraki alımlarla lise mezunu sayısını daha yüksek tutarlarmı sizce

Paranoya;

Sınava giren kişiler tercih ettikleri ili Tüm Türkiye Genelinde Tercih Edenlerle Yarışacak.

peki bay cin anladık ama sınav her özürlünün özür durumuna göremi olacak mesela ortopedik iştme vs gibi soruları ayrımı olacak ben ortopedik özürlüyüm kpss kitaplarından çalışıyorum hizmetli için başvuru çok şansımız ne olacak bimiyorum tek umudum da bu sınav yoksa iş bulmak çok zor

Sınavın özür grubuyla bi alakası yok yani ortopedik engelliye ayrı soru, görme engelliye ayrı soru gibi bir durum söz konusu değil. Sadece eğitim durumuna göre farklılık var. Yani lise mezunu birine üniversite düzeyinde sorular çıkmayacak.

Üst Alt