Bu sınav hakkında (bilgi amaçlı olan konular hariç) açılan bir çok başlık bence gereksizdi, şu şöylemi olacak, bu böylemi olacak, şöyle olursa nolacak, böyle olursa nolacak vs vs tarzında şeyleri tartışmak hem zaman kaybı hemde bir sonuç doğurmayacak konulardı. Bu tarzda başlıklara ben katılmadımmı katıldım. Meb çalışanı olarak bildiklerimi elimden geldiği kadar sınava girecek arkadaşlarla paylaşmaya, bilgi vermeye çalıştım ki haala gelen sorulara cevap veriyorum.
Bunları bi kenara bırakarak, sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
Sınavla ilgili düşüncelerim, kesinlikle torpil olacağını düşünmüyorum, çünkü Milli Eğitim Bakanlığı ilk kez bir merkezi sınav sistemiyle ve tarihinde ilk kez bu kadar büyük sayıda personel alımı yapıyor. (Bilenler vardır mutlaka) Yapılacak olan sınav soruları Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanacak ve sınav sonuçları yine aynı müdürlük bünyesinde bulunan optik okuyucularda incelenecek ve bu optik okuyucunun kurulu olduğu birim 24 saat boyunca kameralarla izlenmektedir olası herhangi bir değiştirme olmaması için.
Milli Eğitim Bakanlığının uzun bir süre bu kadar büyük kapasitede tekrar personel alımı yapacağınıda düşünmüyorum diğer bakanlıklar alır o konuda bişey söylemek yanlış olur.
Tekrar sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar . .