Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınav giriş belgesini mühürletmeyenler sınava alınmayacak

osmanlı_1453

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Buğün mardin milli eğitim müdürlüğünden aradılar sınav kağıdımın mühürlenip mühürlenmediğini sordular ben bilgisayar çıktısını aldığımı söyledim
bunu geçersiz oldugunu ve mühürlü olmayanların sınava alınmayacagını söylediler
pazar günüde meb açık olacagını sınav saatine kadar yarım saat klaya kadar işlemlerin devam edecegini söylediler

işinizi şansa bırakmayın bence herkese başarılar

saygılarımla m.c

bizde gireceğiz bize neden böyle bişey demediler gittik listeden ismimizi imzaladık belgemizi verdiler kaşe maşe yok kardeş sonrada arayan olmadı sen neyin peşindesin anlamadım

İl Milli eğitim Müdürü mühürlensin ya da mühürlenmesin diye komut veriyor ve İllere göre bu durum farklılık gösteriyor.Bir ilde mühürlenecek denmişse ve herkes mühürlü almışsa snav kağıdını mühürsüz alanlar sınava alınmayabilir bu o ile mahsus bir konudur. Bu mühür durumu Mardin'de şart ama Ankara'da öyle olmayabilir.Herkez sınava gireceği ilin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne demişse onu yapsın telaşa gerek yok...

evet arkadaslar giriş belgesini aldıgınız memurun kaşesini adını mutlaka onaylattrın son anda sorun yasanmasın..

Yanlış bilmiyorsam sadece bilgisayardan alınan kuru çıktılara mühürleme şartı var.

ankarada sıyah beyaz mühürlü arkadaslar

Ben il milli eğitim den aldım mühürlediler de verdiler

Karabükte Giriyorum Sınava.. Mühürlend Giriş belgesi. Kendileri cıktımı aldılar kendıleri mühürledir üstüneüstelik imza attırdılar belqeyi aldıqıma dair.

benim kardeşim aldı ve arkadaşları da almış adana 10 kişiye sorduk hiç kimsenin mühürlü degil sadece bilgisayar çıktısı acaba sorun olurmu yarın

arkadaşlar şurada sınava 1 gün kala bu ortalığı karıştırmak neden, bazı illerde mühürleniyor bazılarında mühürlenmiyor mühürlenmediyse bizimmi suçumuz o il milli eğitim müdürlüğündeki görevlilerin suçu, boşu boşuna kimseyi telaşlandırmayın ben de sadece çıktı aldım birde listede ismimin karşısını imzaladım olay bu.

konya mıllı egtımde muhur kase memurun ımzası ve aldıgına daır imza atıyorsun.aksı sekılde cıktı muhur olmadan sıvana gıremssın dedıler konyada bu sart.ama heryerde de sarttır emınım

Korkudan Bildiklerimide unutacağım die korkmaya basladım simdide... Allah herkese yardımcı olsun son 2 saat..

Panik yapmayın yazdıklarınızı okurken ben de heyecanlanıyorum valla sanki ben giricem sınava oooy Allah yardımcınız olsun amaaan ne stresli birşey bu yahu..:D Hepiniz adına hayırlısı olsun inşallah.. Dua ediyorum sınava girecekler için..:)

Üst Alt