Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB personel sınavının adaletsiz yapıldığını düşünen var mı?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
sınav yapılalı bir kaç ay oldu ben sınav sorularını yeni inceledim benim anlamadıgım zihinsel engelli sorularıyla ortabedik sorualrı neden farklı sonuçta aynı egitim alınmıyormu? madem zihinselle ortabedikleri ayırıyorlar şöylede bir ayrım yapsalardı doguştan engelli olanlar sonradan engelli olanlar diye böle daha adil olurdu.

Sınavda, sorulan sınav soruları açısından adaletsizlik var mı orasını bilmem ama sınav sorularının açıklanmaması bakımından adaletsizlik var o kesin!Zaten bizim ülkemizde bir şey doğru düzgün olsa şaşardım!İlla ki bir yerde işler aksayacak.Sınav soruları adaletli olsaydı bile ne yapar eder o sınavı geçersiz kılarlardı.

ben ortabedik engelli olarak girdim zihinsel engelli sorularını bugun inceledim zihinsel engelli sorularını ilk okul 1 giden biri bile yapabilir aldım duyumlara görede zihinsel engelli olarak girenler 100 den aşagı almamış

neden olmasın ki demekki zihinsel engellilerin iyi egitim almadıklarını düşünüyorlar doguştan engelli biride hastalıgıyla ilgilendiği için iyi egitim almamıştır. ama sonradan engelli olan biri ise engelli oluncaya kadar iyi egitim almısır. ben zaten ayrım olsun istemiyorum neden zihinselle ortabedik hastayı ayırdıklarını anlayamadım.

ortopedik engelliye sorulan sorular da .. ilkokul soruları idi arkadaslar lütfen.... çalışanlar ve çalışmayan arasındaki farkı bu saçma sorularla ölçmeye çalıştılar ben sabahlara kadar ders çalışayım diğeri yatsın ama sınavda çıkan sorular değil çalışmak ilkokuldan çocuğunu al yanına refakat etsin die çözsün sorularını acaba bu kadar kolay sormanın amacı 98 aşağısını atamamaktır....

şu meb muhabbetleri hasta edecek beniii..yeter yavvv...nere baksak meb baska konu yok..anlamadıgım olay bu sınava gıren herkes atanacakmıı...herkes kesın atanmıs gıbı davranıoda..sonuclar acıklanmadı sonuclar acıklanmadı...mıllete bakarsan herkes kazandı...hiç sıınavdan umıdı olmayan yok yanii..herkesın sınavı uper gecmıs..:)

E devlet ptt 3 tl karşılıdgında şifre alıp kayıt oluyorsun meb bakın türkiyede en çok adam kayırma adına yüzlerce suç duyurusu var bunların çogu mahkemeye intikal edilmiş davalar bir önceki yazımda yazdım çok üst düzey bir bürokrat aynen şöyle demişti sınav bittikten sonra hemen açıklanırsa 100bin torpil ama çoook uzarsa da bilinki listede anlaşma saglanamıyor diye bekler diyarbakır devlet demir yollarına 2009 15 mayısta kpss 46 puan alan bir arkadaşımız göreve başladı ne hikmetse o arkadaşımız erzincanlıyldı bilin bakalım bakanımız nereli erzincanlı ulaştırma bakanlıgını aradım konuyu sordum o arkadaştan başka başvuran yokmuş siz görün meb ne hilerler çıkacak çogu arkadaşımızda yerleşemiyecek ayrıca orman bakanlıgına iş baş vurusunda bulundum o ilin millet vekilleri gelmişti hepsinin elinde liste isimler tc falan genek müdüre verildi ben müdür beyin yanındaydım bilgi alıyordum ama onlar benim özürlü oldugumu bilmiyorlardı listeler verildi genel müdüre bizzat teşşekür edildi

torpil muhabbetlerini bırakın baymayın kafaları yok öyle bir şey.kpss ile alınan bi maratondeğil bu meb alımları.

1131 herhalde siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz torpilin olmadıgı yermi var

hakanım;
kesin sen işitme engellisin 98 aldıgına göre

ALİ İMRAN;
sen birde işitme engellinin sorularını incele çok komik ve kolay ;)

1.sibel işitme engelli deilim 2. 98 aldım demedim sadece mebe olan bir sitem di... ben 94 aldım bunuda iyi puan deil salakca alınan puan die görüyorum.. ke ndi adıma

ALİ İMRAN

Zihinsel engelliler iyi eğitim alamıyorsa nasıl liseyi bitirebiliyor ve ortapedik engellilerle aynı standartlarda okullarda okuyorlar tamamen bu haksızlık yaaa...

torpile de yapana da yazıklar olsun bir ömür haram lokma yiyecekler ve yedirecekler. böyle insanlara yuh olsun. tüküreyim böyle mantaliteye.

aslanbey21;

okuma anlama kapestesi iyi değilse devlete nasıl bir faydası dokunacak
meb tam fiyasko ne yaptını bilmiyor ben ögretmen değilim ama ögretmenlik için başvuran duyma konusma engelli biri nasıl ögretmenlik yapcaklar.

niye kızıyosun yaranmı var
ben fikrimi söledim engelilerin evde oturmasıyla ne alakalı burda mebin açtı sınav fiyasko bunu dile getiriyorum

hadi ordan senen neyden haberin varki...zihinsel engellilere yardım ettiler hep...geçmiş dönemdeki atamalarda da öncelik tanıdılar...

1..zihinsel engellilere yönelik yapılan sınav prodösürü ve işitme engellilere yapılan sınav prosödürü saçmalıgın daniskası, hiç sınava tabi tutmasaydı daha iyi olurdu!!
2.. sınavda yapılan yardımların hadii var hesabı yok şahsım olarak bir tane soru yardımında bulunmadım çünkü ordaki herkes ENGELLİ,, ama bazı menfaatçi çakma engelliler hariç!
3..rapor olayına gelince bir çok kişi raporu hatırla rüşvetle almış durumda bu durumu bir neticeye kavuşdurulsaydı çok iyi olurdu
canlı örnekle isimle kaç tane sayabilirim!!!
4.. kimsenin itaraz ettigi yok sadece foruma yazmakla olmuyor bu işler bakanlıga yazacan başbaknlıga yazacan gerekirse mahkeme ye başvuracan ( buda bizim gibi ENGELLİ arkadaşlarda yok )
eger burda ENGELLİLER söz konusu ise ENGELLİLER arasındaki ayrımcılıgı ortadan kaldırmalılar!!!

torpille meb e girenler hayrını görmesin inşaallah

nimet çubukcu ve bu işi ayarlayanların yatacak yeri yok

inanın arkadaşlar nimet çubukcu ve personelinin kısacası bunu ayarlayanların bu alavere dalavere işini yapanların öbür dünyada yatacak yeri yok ......ilk önce artvin kazandın yazıyordu şimdi gerçek tercihlerim gelmiş kazanamadınız yazıyor.... kim bilir bir tuşta kaç kişinin hayatını değiştirdiler bunlar....o özürlülerin ahlarını nasıl çekeceksiniz....

hakikaten çok sinir bozucu durum miiletin artık duygularıyla oynamaya başladılar.İyiki girmemişim sınava yoksa sinirlerim harap olurdu.senin adına üzüldüm arkadaş bir objektif atama yapmak çok zor değildir.ama sen işin içine torpil sokmaya çalışırsan eline gözüne bulaştırısın artık millet uyandı yutmuyor meb de artık işin içinden çıkamaz hale gelecek bakalım nimet çubukçu ne cevap verecek referandumda yakın bunların ağı oradan çıkaçak..

Meb işitme engelliler atanamadı

işitme engelliler puan cok zayıflamak üzüldü ortopedik.diger yüksek puan zekayı cok ayıpppppppp

işitme engelliler cok sabır ol..

Nereden biliyorsun atanamadıklarını? Mesela ben işitme engelliyim ama kazndım yani ATANDIM. 82 Puanla...Lütfen araştırmadan böyle yanlış bilgiler verme.

sessiz38 kazandım hayırlı olsun.
ben işitme engelliyim önlisans mezunuyum sınav puan 44 atanamadım basarı puan göre sıralamasına red 5.tercihler 70 puan sınır yanlış arkadaşimlarına puan 68-66 atanamadıklarına ortopedik zekayı

bende işitme engelliyim. hemde ilk tercihim geldi.puanınız düşük olduğu içindir.hemen kimseyi suçlamayın..

Üst Alt