Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı. Kaç doğru kaç yanlış cevabınız var?

40 civarı diye düşünüyorum ama tam emin olamadıklarım var. yinede kendime güveniyorum 35 te olsa atanırız gibime geliyor.

benım tercıhlerım trabzon mersın konya kayserı erzurum bıde 6. tercıh.. benden yuksek yapanlardan kımler var benım tercıhlerımle aynı secen..:) bide bence 6. tercıh fazla guvenmeyın dıorum cunku neredeyse herkes yasadıgı yerı ılk tercıh yazdıgından 20 net bıle olsa oncelık onda oldugu ıcın 6. tercıh pek ıse yaramıcak.. hıc yaramıcak demıyorum bu oran cok az %3-4 gıbı bısıy olur..

bende memur olarak girdim emin olmamakla birlikte 40 net bekliyorum yarın sorular açıklanırsa emin olucas inşallah...

En az 35 40 da benim var. 2-3 sor moralimi bozdu. doğru yapıpta silip yanlışı işaretlemek kötü bi durum :(

noktalama işretı sorusu ıkı noktadan sonsa kucuk harfle baslanabılıyorsa ben onu noktalı ırgul yaptım eger o da dogruysa uzgunum full arkadaslar...

senin yaptığın doğru elest. tebrik ederim:) ben de 45-49 arası bekliyorum

kimin kazanıp kazanmadığı, sonuçlar ne zaman açıklanır acaba bilen var mı arkadaşlar

en geç 1 ay sonra açıklanmak zorunda. sınav salonunda bize soruları ve cevapları çarşamba falan internete verirler dendi. ne derece doğru bilemiyorum. ama kazananlar 1 ay içinde açıklanmak zorunda.

çok kolay sorulardı

arkadaşlar çok kolay sorulardı ama hepimize kolaydı. yani bence sınavı herkes kazanacak ama kimler işe yerleşecek torpil mi olacak yoksa mülakat mı

bende 45 in üzerinde diye düşünüyorum. şuda yanlış oldu dediğim yok.hayırlısı olsun

Lise mezunu kategorisinde girdim 45 soru garanti diye düşünüyorum ama matta üçgen sorusu 52-48 derece gibi kolay bi soruyu yanlıs yaptıgım için kendimden utanmam lazım :) onu yapsam garanti derdim ayrıca türkçeden o noktalama işareti ve matematikten rasyonel sorusunun cevabını hala bilmiyorum onlarda doğru cikarsa 45+1 46 garanti belki :)

44 net kesin var benım. tek tercıh ankara. bu sonucla 108 kısının içine gırebılecekmıyım görecez

sınav soruları ve cevaplarını nerden öğrene biliriz bir kurumun bunu açıklaması lazım değil mi?

açıklarmış soruları milli eğitim çarşambaya kadar. öyle dediler vallaha bilemiycem

1 boşum var zihinsel engelliler soruları basitti 43-47 net bekliyorum tercihlerim muğla aydın denizli afyon konya ve 6. tercih
İnşalah hepimiz için hayırlı olur.(hizmetli sınavına girdim )lise mezunu şizofreni hastasıyım zihinsel engelliler kategorisinde girmek durumunda kaldığım için net sayım yüksek farklı bir kategori olsa ii olurdu sonrasında atanırsam problem olurmu diye şüphem var özür derecem %45 bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. selamlarımla KİB

meb memur sorularını ve cevaplarını paylaşalım

atatürke mareşallik rütmesi eylül 1921 de verildi
faxla dilekçeye cevap süresi 3 gün

Arkadaşlar dün sınava girmiş bir arkadaşımın benle paylaştıgı bir konuyu sizinle paylaşacagım arkadaş sınava girmiş ve yarım saat sonra içeri bir görevli memur giriyor ve osınıftaki görevli memurla şu konuşma geçiyor aralarında içeri giren memur diyorki şu kişi geç kalmış hocam bu kişiyi saat 5 te sınava alıcaz ve sınıftan çıkıyor ben şunu anladımki o kişi torpilli

Benim tanıdık 50 soruda 48 doğru yapmış sorluar kolaydı diyor görme engellisi olduğu için o gözetmenler senin hepsi doğru demiş
birde yaşı büyük olan sorular eşit olursa öncilik ondan yana

belli olmaz ama ne kadar doru okadar şansın artar bence

Yağmur hanım 40 doğru ile eğer hizmetli kategorisinden girdiyseniz büyük ihtimalle şansınız yok ben 45 ya da 46 doğrum var ama benim pek umudum yok maalesef çünkü sorular ilk okul seviyesindeydi herkesinde sınavda başarılı olacağı tahmin edilmekte en azından büyük biR çoğunluğun artık yaş konusuna bakılacak muhtemelen çok soru yapıp yaşı büyük olan atanır...

cevap 5 miş arkadaşlar.

fay hattı sorusu aydın
lozanı imzalayan ismet paşa

arkadaslar sunu gordukkı 35-40 arası net yapanlar gırme sanslarının oldugu gorunuyor.. 40-45 ustu yapanlar zaten tercıhlerınde bır yıgılma noktasını secmemısse kesın atanır.. allah 40 altı yapanların yanında olsun dıek o zaman :).. bu arada eger yapmıs oldugumuz tercıhlerıde yazarsak sevınırız.. yıgılmanın hangı sehırler oldugunu da anlamıs oluruz.. ama sadece memurlar lutfen..

arkadaslar oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum bu sınavda sole bı adaletsızlık vardı .. tabı basarızızlıgımı buna baglamak ıstemıyorum fakat yınede solımek ıstıyorum.. sınavda 40 sozel 10 sayısal var..bende sayısalcıyım.malesefkı sozelım hıc yoktu .. bu kısa zaman aralıgında sozele calıstım ama gel geler
lım tarıh ve gorevın gerektırdıgı muvzuat konuları benı yaktı
dierlerınde pek yanlısım yok gıbı bısıy..budurum bole ıken sen gelde mat sorularını ortaokul duzeyının altında sor..yanı sozelcıler bıle bu mat sorularını kolaylıkla yptı.. bu durumda soozelcıler sayılsacıların uzerıne cıkmıs oldu onu gordum..bence mat madem az soruyon bu kadar kolay olmamalıydıkı ortada bı esıtlık durumu olsun. yanı butun eleyıcı sorular memuruk soruları vede tarıhten geldı .. matematık eleyıcı etken olarak dııldı malesef.. bence bu sınavı egıtek yapmıs olması bı hataydı ..

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı

MEMURLA.NET TE SPEEDGEAR ISIMLI KULLANICI ARTIK NASIL ELD ETTI YADA HATIRLADIYSA BUNLARI VERMİŞ A KİTAPÇIĞI 1. SORU -- D (O SÖZÜNDE DURAN ) 2. SORU -- B (2-3-4 ) 3. SORU -- A ( ) 4. SORU -- C ( DAĞDAN YOLU… ) 5. SORU -- D ( BİR VEDALIK HÜKMÜ… ) 6. SORU -- D ( YENİ ALDIĞIMIZ… ) 7. SORU -- C ( ANADOLU İNSANI… ) 8. SORU -- B ( ÇOCUK EDEBİYATI… ) 9. SORU -- A ( TOPLUM…. ) 10. SORU -- D ( GEÇMİŞ…. ) 11. SORU -- A (kuvayi milliye ) 12. SORU -- B ( amasya genelgesi ) 13. SORU -- A (misakı milli ) 14. SORU -- D ( 9. ordu ) 15. SORU -- D ( boğazlar ) 16. SORU -- C ( sadabad paktı ) 17. SORU -- B ( tevhid-i tedrisat ) 18. SORU -- C ( hatay ) 19. SORU -- A ( balkan ) 20. SORU -- B ( statü koyma ) 21. SORU -- A ( bakanlar kurulu ) 22. SORU -- C ( devlet denetleme k. ) 23. SORU -- C ( UNESCU ) 24. SORU -- D ( SİVİL TOPLUM ) 25. SORU -- B ( SEÇME VE SEÇİLME ) 26. SORU -- A ( MANYAS ) 27. SORU -- B ( SAMYELİ ) 28. SORU -- B ( TAŞELİ PLATOSU ) 29. SORU -- C ( ZENGİN TOPRAK ÇEŞİTLERİ ) 30. SORU -- D ( EKONOMİK DEĞERİ YÜKSEL OLMASI ) 31. SORU -- B (2/3 ) 32. SORU -- C ( 7 ) 33. SORU -- B ( 9 ) 34. SORU -- C ( 2 ) 35. SORU -- B ( 24 ) 36. SORU -- C ( 4 ) 37. SORU -- A (0,1,2 ) 38. SORU -- D( 16 KÖK 3 ) 39. SORU -- D ( 32 ) 40. SORU -- A ( 1-X-X2 ) 41. SORU -- ( DOĞAÇLAMA ) 42. SORU -- ( KAPSAM GEÇERLİLİĞİ ) 43. SORU -- ( SOMUT İŞLEMLER ) 44. SORU -- ( SABİT ORAN ) 45. SORU -- ( TARİHSELLİK ) 46. SORU -- ( ÖLÇÜLEBİLİR HEDEF DAVRANIŞLAR… ) 47. SORU -- ( SINIF KURALLARI ) 48. SORU -- ( VURGU ) 49. SORU -- ( TOPLUMSAL TABAKALAŞMA ) 50. SORU -- ( DAİMİCİLİK )

Üst Alt