Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Öğretmen / puanınız ve tercihleriniz..?

Lovex72

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
94 Puan İstanbul, Batman , Mersin....

b: edebiyat p: 78 / 1.İstanbul, Ankara.........

74 puan mersin niğde osmaniye hatay adana

Hazır giyim öğretmenliği 60 puan:(kocaeli,istanbul,yozgat,sinop,yalova..meslkedaşlarım yorumlarınız nedir cok mu düşük puanım::(((

Filiz alınacak öğretmen sayısı 1000

Sınava giren öğretmen adayı sayısı 900 ler civarında yorum senin ..

ingilzce 76 puan. bolu karabuk snop kastmnu balıkesir

Elbetteki lovex farkındayım fakat tek korkum torpil devreye gırmesi burası türkiye malum:(inşlh atanırızz daha ne kadar beklicez:((

Lovex72,
sınava giren öğretmen sayısının alınacak sayıdan az olması,hepsinin alınacağı anlamına gelmez.

bu ne demek oluyor yani gökhan bey sonuctaa 60 ın altında puan alan öğreymen adayı yok ve herkesın bölümü birbirinden farklıı bu yorumunla kırma ümidimi zaten korkarak bekliyorum sonucları:(

neden puan barajımı var gökhan. bence ögretmen adayları hepiniz atanırsınız 10 puan alanda atanacak 100 puanda zaten 900 küsür başvuran alınacak olanda 1000 hepinize hayırlı olsun..

filizcim bende 64 aldım almanca ögretmenliği ama korkma 6inci tercihi işaretlediysen sorun yok canımm

farukt;

6.tercih evet olarak işaretlemediyse eğer ve ilk 5 tercihine yerleşemediyse atanamayabilir.

gtrcgokhan;

Haklısın gökhan ama ben kimsenin 6. secenegini işaretlemeyeceigini düşünerekten bunu soyledim. Malum böyle bir fırsat kolay kolay gelmiyor bence 6 yı işaretlememek bir hatadır

20 gün daha bekliycez hadi hayırlısı ...

Lovex72;

bilmedikleri tanımadıkları şehirlere gidemeyecek olan da yok mudur? sonuçta bu bir özürlü sınavıydı. ama umarım sınava girenlerin hepsi yerleşir.

Vardır tabi Gokhan ama işsizliğin bu kadar hat safhada olması ister istemez arkadaşlarımızı istemediği yerlere bile yöneltebiliyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım artık :)

tabiiki 6.tercihine hayır diyenler atanması zor gibi fakat bizim gibi öğretmen adayları bu fırsatı yıllarca bekleyip ve de o 6i tercihe hayır diyemez hepimiz için hayırlısı olsun ..

öncelikle herkese selamlar
yapmiş oldugum calişşmalar sonucunu paylasmak isterim

il mili eğitim muduru olan bir tanıdıgım (ki buyuksehirlerden biri ) öğretmen alımlarının da herkesin kesinlikle atanacagını (6. tercihş isaretlemiş ise) teyyid etmiştir..

hal budur ki bizce artık nereye atanacagımızın onemi olusmaktadır ve bu durum o illerde ki norm kadro aciğına bakıyor.bizim ise yapmamız gereken tüm öğretmen adayı arkadsaaları bu nokyaya davet edip terci ,il , puan sırasını duzenlemektir..
saygılarımla..(( gereğini yaparsak hepimiz için 16 ağustosu beklemek gerekmeyecek..)))

puanım 60 tercihlerim.kocaeli,istanbul,yozgat,sinop,yalova..hazır giyim öğretmenliği.

Sınıf öğretmenliği, puanım 88.
Tercihlerim: Niğde, Nevşehir, Mersin, Samsun, İstanbul ve 6. tercih evet!
Hepimizin gönlüne göre olur inşallah ;)

ben risk aldım galiba tek tercih yaptım ve 6. tercihi işaretlemedim 68 puan aldım :confused:

vahe büyük cesaret kutluyorum neresı o tek tercih...umarım yerleşirsin arkadasım

82 puan
fen Bilgisi
kırklareli - ist - sakarya...

Üst Alt